ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-03-12, 21:21   #9
ariel!!
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 351
גיל:: 29
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי TheYawa צפה בהודעה
לא אחי הוא צודק... חלבון ביצה (אלבימין) מתפרק סביב ה-4 שעות ומי גבינה 30-40 דקות עד שעה גג...
אז רגע המאמר הזה משקר אז ?
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1776
יש שם קטע שאומר ככה :
ערך ביולוגי של חלבונים (Biological Value)
המושג "ערך ביולוגי של חלבון" (BV) הוא בעצם מדד ליעילות הספיגה והשימוש בחלבון שאנו אוכלים, ע"י הגוף שלנו. הערך הביולוגי נמדד באחוזים, וככל שהערך גבוה יותר, כך הגוף שלנו מנצל ביעילות רבה יותר את מקור החלבון. ערך ביולוגי של חלבונים שונים:
מי-גבינה- 104%
ביצה- 100%
חלב ומוצריו- 80-90%
בשר ודגים- 80%
סויה- 74%
ariel!! מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
אבקת חלבון ביצה רפואית? יהורם תזונה ותוספים 0 28-02-09 13:22
חלבון ביצה mandarine תזונה ותוספים 7 23-09-08 21:49
חלבון ביצה . OhadB תזונה ותוספים 1 17-11-07 20:33
חלבון מי גבינה Vs חלבון ביצה timy תזונה ותוספים 12 02-06-07 22:50
אבקת חלבון ביצה AAA תזונה ותוספים 5 22-09-06 19:14


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:23.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים