|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2011
הודעות: 351
גיל:: 29
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1776 יש שם קטע שאומר ככה : ערך ביולוגי של חלבונים (Biological Value) המושג "ערך ביולוגי של חלבון" (BV) הוא בעצם מדד ליעילות הספיגה והשימוש בחלבון שאנו אוכלים, ע"י הגוף שלנו. הערך הביולוגי נמדד באחוזים, וככל שהערך גבוה יותר, כך הגוף שלנו מנצל ביעילות רבה יותר את מקור החלבון. ערך ביולוגי של חלבונים שונים: מי-גבינה- 104% ביצה- 100% חלב ומוצריו- 80-90% בשר ודגים- 80% סויה- 74% |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אבקת חלבון ביצה רפואית? | יהורם | תזונה ותוספים | 0 | 28-02-09 13:22 |
חלבון ביצה | mandarine | תזונה ותוספים | 7 | 23-09-08 21:49 |
חלבון ביצה . | OhadB | תזונה ותוספים | 1 | 17-11-07 20:33 |
חלבון מי גבינה Vs חלבון ביצה | timy | תזונה ותוספים | 12 | 02-06-07 22:50 |
אבקת חלבון ביצה | AAA | תזונה ותוספים | 5 | 22-09-06 19:14 |