|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2011
הודעות: 242
גיל:: 20
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() אם על בסיס קבוע לא מומלץ בכלל תחשוב מבחינה לוגית על מה הוא מכין את הבשר- אם על מחבת רוב הסיכוי שהשומן במחבת עומד שעות והוא שומן טרנס\מרגרינה ואפילו אם הוא חמאה נוצרים בו חומרים קונצרגנים(חומרים מסרטנים) אז מן הסתם עדיף או לראות איך הוא מכין ולהיות בטוח או לאכול בבית.
זה כמו לאכול שקשוקה במסעדה ולחשוב שקיבלת את ה-14 גרם חלבון שלך ומבלי לדעת כמה שומן דחפו לשם. דרך אגב לא מבין מה יש לך נגד טחינה מקור מעולה לשומן, אני אישית לא מת על זה אבל מבחינה בריאותית לא רואה למה להימנע מזה אם אתה אוהב. ולגבי עגל, יש הבדל תלוי בנתח- שוב תלוי מה כמות אם לטווח רחוק עדיף מין הסתם בשר רזה. בעגל השומן יכול לנוע בין 13-20 גרם שומן שזה מלא מצד שני שומן רווי הוא אנאבולי. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שווארמה | hag | תזונה ותוספים | 18 | 16-11-11 15:29 |
ערך תזונתי של שווארמה | MeniAnti | תזונה ותוספים | 28 | 09-06-11 20:47 |
שווארמה הודו | muscler | תזונה ותוספים | 0 | 01-02-08 09:55 |
שווארמה | CatDog | תזונה ותוספים | 20 | 03-11-07 14:17 |