|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חח אתה מצחיק אותי גגה, אני אסביר לך למה,
עובדתית, חד משמעית, באופן שלא ניתן לערער, אני נראה כמו בן אדם שמתאמן, לא משנה מה אני לובש, או לא לובש, בניגוד אליכם, שלא, בוא תעלה תמונה עם סווטשרט, טי שירט, משהו שהוא לא גופייה בבקשה. וזוקו, כן אבל זה לא קשור, כי זה בדיוק ההבדל, אני עובד קשה בשביל להשיג את המטרות שלי, וזה לא אחת המטרות שלי כרגע, בניגוד לרוב האנשים פה, רובם אלו שיצאו בהצהרות יפות, שלא באמת נראה שהם מתאמנים, יש מלא אנשים שיותר גדולים מהם בלי להתאמן כל אלו שבורכו בגנטיקה טובה ורואים מלא כאלו בים, שלא קראו ולא שמרו על אוכל ולא נגעו בברזל ... בינתיים כל החכמים פה, אף אחד מכם לא העלה תמונה / סרטון שהוא או נראה משהו מיוחד, או בדרך להיות מיוחד או בדרך להיות מנקה של מיוחד, או אפילו חזק או בדרך להיות חזק, אז מה המטרה שלכם? להיות סמרטוטים? בזה הצלחתם. יש לי חבר טוב שנראה פי 7 יותר טוב 90% מהפורום פה, וכנראה יותר חזק גם, והבן אדם לא נגע במשקולות בחיים שלו, עכשיו לפורום קוראים ישראל בודי, אבל אתם אפילו לא בילדרס, אתם חבורה של סמרטוטים חלשים שישארו ככה כל החיים, וכנראה גם שאתם חלשי אופי, וזה הכל.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אלכסיי לסקוב בסרטון חדש | אמרון | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 23-09-11 16:21 |
מפומפם על 84 קילוגרם.. :) | אדיר53 | גלריות הגולשים | 25 | 10-08-09 19:09 |
אלכסיי לוסקוב בסרטון | Apocalipsa | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 27-08-08 23:59 |
ולנטינו בסרטון חדש בהקשר לסטרואידים | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 24 | 21-11-06 20:13 |