|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אוקיי קודם כל 2 גרם לכל קילו זה לא בהכרח מדויק.... זה לדעתי אידיאל אבל זה נע בד"כ בין 1.8 גרם חלבון ל 2 , 2.5 ויש אפילו פעמים מסוימות שזה מגיע ל3...
בהחלט אבל הייתי ממליץ לך בין 1.8 ל2. דבר שני, הכוונה לחשב חלבון שהוא נטו חלבון....הרי בקוטג' גם יש פחמימה...וגם בלחם יש חלבון...אבל לא סופרים אותו, סופרים חלבון "אמיתי" כמו למשל: חזה עוף, סלמון, אמנון, טונה במים, סינטה, קוטג' יוגורט וכו'.... |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
טעם לחלבון | natalii142 | תזונה ותוספים | 3 | 04-07-10 15:17 |
בקשר לחלבון | SOuL | תזונה ותוספים | 3 | 28-07-09 12:31 |
בקשר לחלבון | SOuL | גלריות הגולשים | 3 | 27-07-09 18:11 |
בקשר לחלבון | chenchen | תזונה ותוספים | 17 | 10-09-08 17:33 |
כמה שאלות בקשר לחלבון... | uzi | תזונה ותוספים | 3 | 13-07-08 03:22 |