ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-06-13, 14:55   #4
gin
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2011
הודעות: 63
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי djbolbol צפה בהודעה
מתאמן מתחיל יתחיל לעבוד עם תוכנית full body (חודש וחצי -חודשיים בערך)
לאחר מכן יעבור לab
ולאחר מכן נהוג לעבור לabc.
זה בעיקרון המנהג, כאשר כמובן שבעתיד היחסית רחוק שאנחנו מאוד מאומנים אפשר לשאוף לabcd מי שמעוניין ב4 אימונים בשבוע ולעבוד על קבוצת שריר פעם בשבוע.

ולגבי השאלות שלך-
ככל שנעבוד על פחות קבוצות שריר באימון זה יתן לנו יתרון ולפיכך נוכל לבצע יותר תרגילים לכל קבוצת שריר.
למשל בתוכנית ab אנחנו עובדים בערך בממוצע 2-3 תרגילים לכל קבוצת שריר, באימון abc אנחנו עובדים בממוצע 3-4 תרגילים ויותר סטים .
ובabc הקלאסי והטוב מתאמנים 5-6 פעמים בשבוע אז תחשוב כמה עבודה יש לך על השריר לעומת ab.

ואימון abcd זה אחלה אימון, אבל אם אתה לא מאומן מספיק אל תתפתה לעבור אליו, תעלה מדרגה מדרגה, כי באימון כזה אתה מבצע בערך 6-7 תרגילים לכל קבוצת שריר (6-7 תרגילים ביום הכוונה) וזה לא פשוט בכלל.

מקווה שעזרתי
אנחנו לא עובדים לפי מנהגים בחדר כושר- זה לא מנהג זה עניין של יכולת, נוחות, עצימות, מטרה. אתה יכול אחרי תוכנית פול באדי גם לעבור ל abc. יש המון וראיציות שאפשר לשלב את התוכניות. Abcאתה יכול לעשות גם 4 פעמים בשבוע וזה ייתן תוצאות מעולות. אתה יכול לעשות אותה בחיטוב, או במאסה, כאשר בחיטוב לא תעבור את ה4 פעמים בשבוע ואילו במאסה תגיע ל 4 מינימום. Abcd זו תוכנית מעולה, השאלה למה היא מעולה? מעולה למאסה\נייטרלי בשל העצימות הגבוהה, מאפשרת התקדמות יפה במשקלים ואימון אחד עצים בשבוע על קבוצת שריר בהחלט מספיק אם אתה מתוחזק היטב באוכל ושינה. אתה יכול להישאר גם שנה על תוכניות ab בהנחה שאתה עובד מסודר- תזונה ואימונים. אני אישית חושב שאם כבר עושים תוכנית עצימה אז abcde למאסה היא מצויינת משום שהיא עצימה מאוד ובכל אימון אתה עובד אומנם על קבוצת שריר אחת אבל שרירים נוספים משתתפים, גם באימון רגליים. כך שהשריר לא נח 6-7 ימים מהרגע שהתאמנת על קבוצת שריר מסויימת. אני רק רוצה לציין דבר שלמדתי עם השנים- כל תוכנית משפיעה על כל אחד בצורה שונה, יש כאלה שיעדיפו שתי אותיות ויש כאלה שיותר אותיות עובד עליהם יותר טוב. כל עוד אתה מגרה את השריר, לא משנה בכמה אותיות, זה בסדר.
gin מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
רוצה להבין פעם אחת ולתמיד.. firesmoker פיתוח גוף-כללי 26 07-05-11 04:15
צריך תשובה חד משמעית - להחשיב ירקות? radio111 תזונה ותוספים 32 18-08-09 02:25
אני רוצה להבין אחת ולתמיד - מסה ? - חיטוב ? ISR פיתוח גוף-כללי 8 24-02-09 19:26
צריכת קריאטין-צריך תשובה חד משמעית kazanova תזונה ותוספים 2 10-02-08 22:11
צריך תשובה חד משמעית MEIR-GABAY אימונים 0 28-10-07 21:44


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:16.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים