ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-08-13, 11:00   #1
yonni22
חבר פעיל

ברירת מחדל העלאת מסת שריר והורדת אחוזי שומן

שלום לכולם אני מתאמן כבר כמה שנים ורציתי לשאול אם הדבר אפשרי, אני יודע שהדבר לא הכי אפשרי וגם אם כן אחוזי השומן ירדו בצורה לא משמעותית אבל לא הבנתי למה זה, אני מתאמן היום קרוב לשעה וחצי בערך 4-5 פעמיים בשבוע ובסוף האימון אני מוסיף איזה פעילות ארובית שאומרה לשרוף לי שומן מהגוף, השאלה שלי היא אם אני שורף שומן באימון בגלל שהוא ארוך, ואחרי זה עובד על ניפוח שריר ולא אוכל ביום כל מה שבא ליד אלא שומר על תזונה בריאה שיש בה בעיקר פחמימות וחלבונים, ומשתדל גם לשמור על משקל גוף כפול 1.8 חלבון, בקיצור אוכל כמו שצריך אני לא אמור להוריד חלק מהשומן על הדרך כשאני מעלה מסת שריר?
yonni22 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-13, 15:22   #2
JuJitsu
חבר פעיל

http://israelbody.com/showthread.php?t=45404
הכר את הלינקייה.
ולשאלה..לא.
עלייה במסת שריר קוראת וירידה באחוזי שומן אינה אפשרית (חוץ משני מקרים ספציפים מאוד מאוד מאוד,וגם זה מזערי ביותררררר)
JuJitsu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-13, 15:33   #3
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jujitsu צפה בהודעה
http://israelbody.com/showthread.php?t=45404
הכר את הלינקייה.
ולשאלה..לא.
עלייה במסת שריר קוראת וירידה באחוזי שומן אינה אפשרית (חוץ משני מקרים ספציפים מאוד מאוד מאוד,וגם זה מזערי ביותררררר)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח. לוחם גוגיטסו טיצ' מי מאסטאר
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-13, 20:32   #4
yonni22
חבר פעיל

אז לא הבנתי למה צריך חדר כושר לחיטוב?
אי אפשר להישאר בבית לא להתאמן ופשוט לא לאכול הרבה כדי להוריד את אחוז השומן? אם אימון משקולות בחיטוב לא מחזק ולא מגדיל את השריר אלא רק מזיק לו?
ישן 11-08-13, 22:30   #5
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yonni22 צפה בהודעה
אי אפשר להישאר בבית לא להתאמן ופשוט לא לאכול הרבה כדי להוריד את אחוז השומן? אם אימון משקולות בחיטוב לא מחזק ולא מגדיל את השריר אלא רק מזיק לו?
wtf? מאיפה הבאתה את השטות הזאת? שמע לך דחוף תקרא קצת מאמרים ותחזור עם שאלה נורמלית גבר..
ישן 11-08-13, 22:48   #6
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yonni22 צפה בהודעה
איגור צודק...

אבל לשאלתך.....

מה שאתה מתאר יוריד קודם כל את כל השירים מהגוף שלך, ומהשומן יירד בסופו של דבר אבל יהיה מאוד קשה לגרום לזה לקרות בלי להתאמן...

שנים...

תתאמן רציני, ואז תחשוב על חיטוב...

בהצלחה.

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-08-13, 23:28   #7
yonni22
חבר פעיל

איי איי איזה קשה אתה איגור זה הבעיה שקראתי כבר יותר מידי ואני מבולבל כבר אם יש לך תשובה תענה לי את סתם משאיר אותי מבולבל.
לא מבין מה נותן חיטוב? מחזק את העצם בונה שריר מחזק את סיבי השריר או שפשוט שורף שומן ולא יותר מיזה ואת זה אפשר לעשות גם בדיאטה ללא פעילות(כמובן בצורה יותר איטית) אם אני לא טועה!
gorneo1 לפי מה שאתה אומר כל בנאדם שעושה דיאטה ללא פעילות מוריד קודם כל את השרירים שלו ורק אחרי זה את השומן? ודרך אגב אני שוקל 76 ואני מטר שבעים יש לי בערך 13 אחוז שומן וככה על הדרך מה כדי לי להמשיך בניפוח או לחטב כי האמתי אני מתחיל להרגיש קצת שמן
ישן 11-08-13, 23:55   #8
yonni22
חבר פעיל

לפי כל המחקרים אני צריך להרים בין 8 ל15 חזרות בחיטוב כי מעל זה זה לא טוב והקטע הוא שזה מה שעשיתי וכמה ימים אחרי זה אני רואה שמתחיל לרדת לי המשקלים וקשה לי להרים את מה שהרמתי בעבר, זה ככה אמור להיות? מה שאני מנסה להגיד זה שבגלל זה אני אומר שאני כבר מעדיף לעשות ריצה בחוץ כמה פעמים בשבוע מאשר ללכת להרים משקולות בתקופת החיטוב. לא?<
ישן 12-08-13, 00:19   #9
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

אם אתה ישן טוב אז כנראה בעיה בתזונה שלך.. בחיטוב מאבדים בכל מקרה מאסת שריר מסויימת. אובל זה תלוי בך כמה מאסה תאבד. תבדוק את התזונה שלך. אתה מכניס מספיק חלבון? מספיק קלוריות להתאוששות? תבדוק את כל האלמנטים האלה. אתה רוצה לגדול? תתחיל להרים כבד. תשלב 8 חזרות עם 5-6 חזרות. אל תגזים עם הסטים והחזרות,אתה לא איזה מתחרה. ואל תתפרע עם התוכנית אימונים כמו abcdefg וכו.. תעשה
ab רגילה. השריר צריך התנגדות מסויימת כדי לגדול ולהתחזק, תחפש בגוגל את המשמעות של התרגילים המורכבים. לפי מה שרשמתה,לדעתי הבעיה שלך זה בתזונה. אתה הרי גם רץ ככה שאתה חייב עוד קלוריות. תבדוק מה המטרה שלך. חיטוב או מאסה?
בתקופת חיטוב האלמנט הכי חשוב זה התזונה שלך! במאסה גם התזונה מאוד חשובה אבל מן הסתם שתאכל יותר וככה גם תעלה באחוזי שומן אבל אין ממה לפחד מזה אם לא משתגעים עם האוכל. על כל פנים,תלמד את המשמעות של התרגילים המורכבים. אם לא תבין משהו נשמח לענות לך.
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא