|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#9 |
|
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
יש גם את הערך הביולוגי של החלבון.
עד כמה הגוף מסוגל לנצל את מקור החלבון. אם נסכם את זה באחוזים אז- חלבון מי גבינה-104%. חלבון הביצה(אלבומין)-100%. חלב ומוצריו כ-90%. בשר ודגים כ-85%. סויה-70%.
__________________
|
|
|
|
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
אשכולות דומים
|
||||
| אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אבקת חלבון ביצה - לעומת חלבון מי גבינה | חרד מהחרדים | תזונה ותוספים | 1 | 03-08-12 06:45 |
| אבקת חלבון ביצה | ariel!! | תזונה ותוספים | 16 | 20-03-12 01:24 |
| חלבון ביצה | mandarine | תזונה ותוספים | 7 | 23-09-08 22:49 |
| חלבון ביצה . | OhadB | תזונה ותוספים | 1 | 17-11-07 21:33 |
| אבקת חלבון ביצה | AAA | תזונה ותוספים | 5 | 22-09-06 20:14 |