|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אל תגיבו אני רק מתכנן את החיטוב קצת נוח לכתוב בפורום הזה
תוספים:ג'ינסנג קפה (אם רק היה לי כסף משלי הייתי קונה הוט רוקס + רייג') תה ירוק "קוקטייל" ירקות ( סלט ענקי שני אדחוף לשמה מספיק ירקות שונים לויטמינים אני מחשיב את זה לתוסף ) -ברוקולי -שום -פלפל אדום בולגרי -מלפפונים -עגבניות יבשות -אבוקדו -גרגירי חומוס -זייתים -גזר מי יודע אולי יצא טוב , אבל סך הכל מדובר ב"כיסוי" לכל הויטמינים שצריך אני לא גורמן גדול כשמדובר בתפריט תזונה. עוד מעט אני יבדוק את הערך הקלורי של כל זה , עבודה קשה אבל זה יעזור : מורכבות ברמה אחת גורמת לפשטות בצד אחר. מנת חלבון (טהור) איטי: קוטג' 3\5%, גבינה צהובה 23% , איזה מנה של בשר \ פסטרמה \ סלמון חלבון מהיר: מיי גבינה , ביצה קשה נעשה "ערימה" של בייצים קשות פחמימות: לחם שחור , שיבולת שועל , ופירות. שומנים: אגוזים שונים , שמן זית , חומוס , ירקות ואבוקדו. ארוחות ביום: 6 ביום עם אימון 4 ביום בלי אימון. (נשמור את ה8 ארוחות למאסה למדתי לקחים מחיטובים שונים ואני פשוט נוטה לשכוח שיש ארוחה אם יש יותר מידי ארוחות ביום + גם אם אני אוכל משהו עם Gi נמוך אני מקבל את התחושה הזאת שאתם מכירים אחרי איזה 5 שעות) 1.בוקר: שייק מיי גבינה\ביצה קשה + 2 פירות(תפוח , בננה , אגסים , אבטיח , מה שבא לראש)+שיבולת שועל\לחם שחור. + פרוסת גבנ"ץ 2.בית ספר\צהריים מוקדמים: כריך חלבון משודרג מלחם שחור סלט החרא(מלמעלה) גבנץ' וקצת מיי גבינה ככה שיהיה יותר חלבון 3.לפני אימון: 70 גרם פחמימה איטית + איזה מקור חלבון איטי כמו ק'וטג' או לא יודע +ג'ינסנג +קפה 4. אחרי אימון: שייק בננות+חלבון מיי גבינה בטעם בננה. 5. מקור שומן(אבוקדו סלמון או כל זה)+מיי גבינה. 6. מקור שומן+חלבון איטי נראה מה יהיה עם הכמויות. -
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|