|
ארכיון פוסטים נבחרים שנכתבו בידי גולשי האתר - לקריאה בלבד. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יוגיי שאלה אחי אני הולך עכשיו על הלזניה שלך בניתי עליה עוד לפני פסח....
פעם ראשונה אני אוכל משו כזה אחרי התנור מכניסים למקרר ואוכלים פה ושם או שחייב לאכול חם או מה? תודה..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() הנה מתכון חדש שניסיתי, הלך נחמד... צריך עדיין קצת שיפורים - קציצות!
מצרכים: תבלינים (ניתן לקנות תבלין מיוחד לקציצות) עוף/הודו טחון 300-400 גרם פטרוזיליה בצל שום ביצה קוצצים את הפטרוזיליה הבצל והשום ומפזרים על הבשר הטחון. מוסיפים תבלינים ואת הביצה ולשים בעזרת הידיים עד לקבלת תערובת אחידה. מכינים עם הידיים את הקציצות ככדורים קטנים ושמים על מחבט טפלון באש נמוכה. לדעתי יוצא נחמד מאוד ולפעמים יותר כיף מאשר לאכול את הבשר ולהרגיש את "הצמיגות" שלו... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|