ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 19-04-07, 01:28   #1
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

חח איך ארבל תמיד מצליח להרגיע תדברים פה !! חחח עכשי אני מסתכל על התגובות ורק צוחק
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 01:33   #2
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי סוליקו
חח איך ארבל תמיד מצליח להרגיע תדברים פה !! חחח עכשי אני מסתכל על התגובות ורק צוחק

אתה מתנהג כאילו אני המנהל היחידי שהגיב פה ...
הדאגה של צוות המנהלים היא הישתפרות במצבו הכללי של הפורום בשבילכם אנחנו כולנו יכולים לדבר רק בטלפון ולחלוק אינפורמציה אחד עם השני ,אבל מה יצא לנו מזה ?

גם אם זה לא תמיד ברור לעין ,אנחנו חושבים עליכם כמשתמשים ועל רווחת הפורום כולו בכל החלטה והחלטה שאנחנו לוקחים ,לפעמים אנשים יפגעו מזה ,אבל ככה זה ,אי אפשר לרצות את כולם.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 01:36   #3
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אתה מתנהג כאילו אני המנהל היחידי שהגיב פה ...
הדאגה של צוות המנהלים היא הישתפרות במצבו הכללי של הפורום בשבילכם אנחנו כולנו יכולים לדבר רק בטלפון ולחלוק אינפורמציה אחד עם השני ,אבל מה יצא לנו מזה ?

גם אם זה לא תמיד ברור לעין ,אנחנו חושבים עליכם כמשתמשים ועל רווחת הפורום כולו בכל החלטה והחלטה שאנחנו לוקחים ,לפעמים אנשים יפגעו מזה ,אבל ככה זה ,אי אפשר לרצות את כולם.
אל תבין אותי רע ! המנהלים פה עשו עבודה מדהימה רק לא הצליחה לעצור את "המפגינים"
והם עדין עושים כדי שאנחנו לא נרגיש רע <-- עריכה

אבל מה ששונה מהכל שלך יש גישה טובה תמיד (כן כן תמיד ) שעם היציאות שלך
ואתה תמיד בא בזמן הנכון שכולם כבר עייפים חח ואז פשוט יש לציין שיש לך תגובות מרגיעות !
ישן 19-04-07, 01:29   #4
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

החלטה חכמה של צוות המנהלים..!
אני שמח שהפורום יהיה נגיש לקריאה, ורק הכבדים יגיבו בו, זה בדיוק מה שרציתי שיהיה בהתחלה.
ככה לא יווצר ספאם, הרמה תעלה ואנשים ישקיעו בשביל להיכנס, והפורום רק יתפתח, ובנתיים בזמן הזה אנחנו נוכל להחכים מהמידע שיכתב בפורום Vip, בקיצור כל הכבוד לצוות על ההחלטה... לילה טוב שיהיה !
Mazoz3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 01:33   #5
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mazoz3
החלטה חכמה של צוות המנהלים..!
אני שמח שהפורום יהיה נגיש לקריאה, ורק הכבדים יגיבו בו, זה בדיוק מה שרציתי שיהיה בהתחלה.
ככה לא יווצר ספאם, הרמה תעלה ואנשים ישקיעו בשביל להיכנס, והפורום רק יתפתח, ובנתיים בזמן הזה אנחנו נוכל להחכים מהמידע שיכתב בפורום Vip, בקיצור כל הכבוד לצוות על ההחלטה... לילה טוב שיהיה !
זה בדיוק מה שביקשנו
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 01:32   #6
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

זה באמת חכם לעשות !! כל הטובים כותבים במקום אחד ואנחנו גונבים להם תמידע
ישן 19-04-07, 01:37   #7
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

על כמה מתערבים שאם עכשיו מישו פותח פוסט על איך אני מנפח את הריבועים בבטן כולם עונים לו יפה פתאום?
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 01:42   #8
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
על כמה מתערבים שאם עכשיו מישו פותח פוסט על איך אני מנפח את הריבועים בבטן כולם עונים לו יפה פתאום?
אל תחשוב שהמנהלים לא חשבו על היתרון הזה..
האופציה החדשה שנפתחה ממש היממה הרבה משתמשים.
וכן..התגובות יתחילו להיות יותר רציניות
סה"כ,מה המטרה של כל העניין?
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 01:39   #9
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

תנסה ותראה...
אני חותם לך..
HHHEELLBBOOYY מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 01:39   #10
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

חחחחחחח
ישן 19-04-07, 01:46   #11
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

המשתמש הבא שפותח פוסט על איך לנפח את הריבועים בבטן מקבל ממני אישית כרטיס להישתלמות בנושא אימון גופני באוזקביסטן.

ישן 19-04-07, 01:48   #12
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
המשתמש הבא שפותח פוסט על איך לנפח את הריבועים בבטן מקבל ממני אישית כרטיס להישתלמות בנושא אימון גופני באוזקביסטן.
זה סוג ההודעות שנכתבות לפנות בוקר..חח
ישן 19-04-07, 01:49   #13
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
זה סוג ההודעות שנכתבות לפנות בוקר..חח
גם חטיפות לאוזבקיסטן קורות לפנות בוקר

ישן 19-04-07, 01:51   #14
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
גם חטיפות לאוזבקיסטן קורות לפנות בוקר
אתה בכוונה רוצה להריץ אותי למיטה עם רגליים קפואות והראש בתוך הכרית?
ישן 19-04-07, 01:56   #15
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

ציטוט:
פורסם במקור על ידי taus
אתה בכוונה רוצה להריץ אותי למיטה עם רגליים קפואות והראש בתוך הכרית?

אחרי זה מתפלאים שאומרים שבאדיבילדרים הומואים ?

ישן 19-04-07, 03:38   #16
maradona
חבר פעיל

הסמל האישי שלmaradona

שלח הודעה דרך ICQ אל maradona שלח הודעה דרך MSN אל maradona

אהבתי את הרעיון מאוד
אני רואה אותו בעין מאוד יפה,קבלו ח"ח הנהלה =]

maradona מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 12:39   #17
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית

אני לא כלכך יודע איך לקבל את הרעיון הזה. אני מצד אחד קצת מרגיש לא נעים עם זה שעושים את החלוקה הזאת ומצד שני העלו פה כמה דברים חיוביים לגבי הדבר. אני חושב שהתשובה האם זה לרעת ציבור הגולשים או לא תגיע בהמשך עם הזמן.
יש לי שאלה, מי שלקוח של גיל יוכל להכנס לשם או שאין קשר בין זה לבין זה?
או לפחות.. שמי שמשלם לגיל יוכל רק לצפות בפורום Vip

כסף באינטרנט
TZAHI10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 12:44   #18
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

אנשים,
אתם צריכים להבין שהמטרה היא לא לשים איזה חדר מגניב וסודי ל'נבחרי העם', על מינת שאנשים ישפרו קצת שפה, יזרקו פה ושם איזה מאמר או שניים, יעזרו הרבה, ואז יקבלו גישה לאיזה גן עדן עלי אדמות שבו הם יוכלו לעשות כל מה שחפץ לליבם. זו ראייה ילדותית, שכמובן שאינה טובה ומתאימה לנו (= כל מי שרוצה לטובת הקהילה הזאת). זה בסה"כ חדר, שהדיונים בו יהיו כנראה יותר רציניים (מבחינת הגישה הרציונלית, ההסתמכות על המדע בשילוב עם נסיון, ואיכות שפה ודיונים), ואין שום סיבה שפתאום זה יראה כלכך מושך בהנחה שעד עכשיו לא הרבה ניסו ליצור את הרצינות הזאת. תחשבו על זה.

אנחנו לא המצאנו את הגלגל בתהליך הזה, כמה שהוא נראה לכם תמוה וקיצוני, הוא קיים במספר גדול מאוד של פורומים רציניים בחו"ל. מה שתיארתי למעלה לא יקרה, לא תהיה כאן צביעות ושוק. המטרה היא מאוד רצינית, והינה מקודשת לעניות דעתי.

אני גם לא בא לבקר את התגובות שלכם, אלא רק להרגיע קצת את הרוחות. אני בהחלט מסכים וחושב שזה לגיטימי לגמרי שתגיבו כמו שאתם מגיבים (למעט המקרים הקיצוניים), כי אחרי הכל, על פניו באמת כל התהליך הזה נראה כמו איזה פילוג ויכול להיות פוגע ומעליב לאנשים מסויימים. אבל לצערי המטרה מקדשת את האמצעים, ואם נתבגר ונסתכל מעבר לרגשות הבהלה והאכזבה הראשוניים, נוכל להשתמש בהגיון הפשוט שלנו ולחשוב על טובת הפורום - שום דבר לא ישתנה לרעה!, אם המצב עד עכשיו היה כזה שהרבה אנשים איכותיים הפסיקו לכתוב כאן, אז עכשיו הם יחזרו לvip, ועם הזמן יראו אותם גם בחוץ. כלומר, תוספת של אנשים איכותיים, תוספת של חומר איכותי (גם מהvip, "לא יתנו כסף רק לעשירים" כמו שנאמר כאן), כנראה גם מתחרים ואנשים מאוד מוכרים מהתחום יגלו קצת עניין, ירשמו שם, וכמובן שאם זה יקרין לשאר הפורום, הרמה עם הזמן תהיה גבוהה בכל רחבי הפורומים של י"ב.

אבל מי שבאמת -ה-שקיע, משקיע, ונותן מעצמו, שימשיך לעשות זאת. ועם הזמן, אם הגישה של אותו בנאדם, השפה, הידע, והתגובות יראו שהוא משתמש איכותי שיש לו הרבה מה לתת ושהוא מתאים להיות אדם שמסוגל ממש להרים את הרמה כאן בפורום, גישתו תורשה. אני מניח שבינתיים "יקטפו" להם לאט לאט המשתמשים הממש ותיקים כאן, אלה שמאז ומתמיד התאימו לפרופיל הזה, וכאשר גישתם תורשה, הם צריכים לקחת בחשבון שהם לא נכנסים לאיזה חדר VIP במועדון שבו נמצאות כל הכוסיות, הכוסיות מינוס שפשוט מתמסרות בקלות, השתייה חינם, הספות המרווחות וחדרי המישגלים... אלא מקום שבו ידרש מהם מאמץ, רצינות, ציפיות גבוהות, נכונות לעזור, וחתימה על הצהרה שהם נשבעים ומתחייבים, בהן צדקם, לשמור אמונים לישראלבודי, לחוקיה ולשלטונותיה המוסמכים, לקבל על עצמם ללא תנאי וללא סייג עול משמעתו של ישראלבודי, לציית לכל הפקודות וההוראות הניתנות על ידי מנהלי הפורום המוסמכים ולהקדיש כל כוחותיהם ואף להקריב את חייהם להגנת ישראלבודי ולחירות תחום פיתוח הגוף (זה מה שקורה שמשרתים כלכך הרבה שנים כמפקד).

הכל עדיין ממש בחיתולים, אנו מנסים כל מיני דברים, מקשיבים לכל מילה שלכם ו-לרגשות שמאחוריה-, הכל נלקח בחשבון, אף אחד לא יסבול, יקופח, ירגיש רע או יעזוב את הפורום שלנו (בפקודה (-. תנו לנו קצת גיבוי והבנה, -קצת-, תתחברו לרציונליזם ותראו איך טובת הכלל באמת ממומשת כאן.
And take it easy

גל

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 12:59   #19
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

גל, כל מה שאמרת הוא יפה, אך לא נכון.
אני לא רואה סיבה שבה משתמשים "בינוניים" לא יוכלו להיעזר במשתמשים הותיקים ו"יודעי הדבר". מה שאתם בעצם עושים במהלך כזה הוא הפוך למטרה שלכם - אנשים לא יוכלו ללמוד יותר ולהשכיל יותר מכיוון שהדיונים הפוריים ביותר והמעניינים יותר ימצאו בהסגר רק ל"אליטה".
אני באמת לא מבין למה גיל נתן הוראה לעשות פורום שכזה ו\או אישר פורום כזה. אני לא מכיר את גיל בתור אחד שלא רוצה שאנשים אחרים ילמדו ולכן העיניין תמוהה מאוד בעיני. במקום לעזור לאנשים החלשים להתרומם אתם גורמים למצב שבו מי שיודע - ידע יותר, ומי שלא יודע - פשוט לא ידע.
לגבי הטיעון "מי שרוצה לדעת יכול לחפש בעזרת גוגל", זה נכון אך לצערי לא תמיד זה אפשרי מבחינת אופי האדם. אני אביא לך דוגמא לגבי, אני אישית לא מחפש מידע אקסטרה, אבל אם מביאים לי איזשהו מאמר\מחקר אני קורא אותו ובמידה ואני לא מסכים אני מתחיל לחקור האם זה באמת נכון ובמידה ואני כן מסכים והעיניין מסקרן אותי עוד יותר, אני אשתמש במנועי החיפוש ואגלה עוד על הנושא.
לסיכום, לדעתי אתם צריכים להבין שמה שאתם עושים הוא פשוט לא נכון. זה לא נכון ליצור מצב שבו אתם תיתנו כסף ל"עשירים", והאנשים שנרשמו לפורום על מנת להשכיל לא יוכלו לפרוץ קדימה.

ממש חבל לי שגיל נתן הוראה לפתוח כזה פורום, אני לא יודע מה הוא חשב ברגע הנתון ההוא, אבל אני מאוד מקווה שאיכשהו הוא יכנס ויגיב.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-04-07, 13:28   #20
gal.T
צוות ישראלבודי

הסמל האישי שלgal.T

עוסק ב:: Making the world a better place

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
גל, כל מה שאמרת הוא יפה, אך לא נכון.
אני לא רואה סיבה שבה משתמשים "בינוניים" לא יוכלו להיעזר במשתמשים הותיקים ו"יודעי הדבר". מה שאתם בעצם עושים במהלך כזה הוא הפוך למטרה שלכם - אנשים לא יוכלו ללמוד יותר ולהשכיל יותר מכיוון שהדיונים הפוריים ביותר והמעניינים יותר ימצאו בהסגר רק ל"אליטה".
אני באמת לא מבין למה גיל נתן הוראה לעשות פורום שכזה ו\או אישר פורום כזה. אני לא מכיר את גיל בתור אחד שלא רוצה שאנשים אחרים ילמדו ולכן העיניין תמוהה מאוד בעיני. במקום לעזור לאנשים החלשים להתרומם אתם גורמים למצב שבו מי שיודע - ידע יותר, ומי שלא יודע - פשוט לא ידע.
לגבי הטיעון "מי שרוצה לדעת יכול לחפש בעזרת גוגל", זה נכון אך לצערי לא תמיד זה אפשרי מבחינת אופי האדם. אני אביא לך דוגמא לגבי, אני אישית לא מחפש מידע אקסטרה, אבל אם מביאים לי איזשהו מאמר\מחקר אני קורא אותו ובמידה ואני לא מסכים אני מתחיל לחקור האם זה באמת נכון ובמידה ואני כן מסכים והעיניין מסקרן אותי עוד יותר, אני אשתמש במנועי החיפוש ואגלה עוד על הנושא.
לסיכום, לדעתי אתם צריכים להבין שמה שאתם עושים הוא פשוט לא נכון. זה לא נכון ליצור מצב שבו אתם תיתנו כסף ל"עשירים", והאנשים שנרשמו לפורום על מנת להשכיל לא יוכלו לפרוץ קדימה.

ממש חבל לי שגיל נתן הוראה לפתוח כזה פורום, אני לא יודע מה הוא חשב ברגע הנתון ההוא, אבל אני מאוד מקווה שאיכשהו הוא יכנס ויגיב.
ומהבנה של התגובה שלך, אני מבין שאתה אולי קראת אך לא הבנת את דברי. וחבל.

אין לי הרבה מה לומר לך, מפני שתשובתי כתובה ועונה על הבעיות בהבנה שלך ידידי. תגובתך היא פשוט תגובת הלחץ וסערת הרגשות הראשונית, היא תעבור, אתה תבין מה אנו מנסים לעשות, אך אני רק מקווה שזה יקרה מהר. אני ממש רוצה שתקרא שוב ותנסה להבין אותי, בראש פתוח. כי אם אפילו לאדם אחד זה עושה רע והוא יעזוב, יאבד מוטיבציה או כל דבר שלילי אחר, אנו פספסנו את המטרה.

gal.T מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא