ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-04-07, 18:50   #9
P-a-n-1-c
Banned
 
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יiסי
אור תודה רבה על הפעם שעברה שענית לי על השאלות לפני כמה ימים וגם כן panic
עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שרציתי לדעת עליהם תשובות כמה שיותר חד משמעיות

הגינו הוא שומן מסביב לפיטמה? הוא פשוט מאוד הפיטמה עצמה מתנפחת כזה ואז לא רואים את הפיטמה כאילו? כאילו שהפיטמה נכנסת בפנים?

אומרים שהגיל שאחריו אפשר לעשות רק ניתוח הוא 17 . אם יש מישהו בגיל 17 עם אחוז שומן גבוה אין קשר לסיכוי החלמה שלו ע"י חיטוב?

זה לא מצביע על בעיה בריאותית מסויימת נכון? היה כתוב שמועמדים לניתוח אנשים שניסו דיאטה. עכשיו פה אמרתם שדיאטה לא עוזרת אז למה המנתחים כותבים לנסות דיאטה?

ניתוח עצמו: טווח מחירים? כאבים? נזק לגוף? סיכונים? יש פה מישהו שעשה את הניתוח עשה בגיל פחות מ18? היה אתרים שהיה כתוב בהם שלא ניתן לעשות את הניתוח לפני גיל 18..

קשר של גינו לאוננות? יש קשר?! זה מין שמועה כזאת שכן אולי אנשים מפגרים

תודה רבה לעונים
ג'ינו (קיצור של גניקומסטיה) לא עובר בחיטוב!!! מה שיורד בחיטוב זה הצטברות השומן בחזה שיוצר אשליה של ג'ינו. ג'ינו זה רקמת שד ולכן אי אפשר להוריד את זה אלא באמצעות התערבות כירורגית, דהיינו ניתוח.

ג'ינו יכול להופיע בצורות שונות ומגוונות. לעיתים זה יכול להתבטא בצורת שד של ממש ולעיתים כפיטמה נפוחה.

זה לא מצביע על בעיות בריאותיות כלשהן. ממליצים על חיטוב על מנת לשלול את מה שאמרתי דנן (הצטברות שומן ולא רקדמת שד).

אומרים שגיל 17 הוא גיל שבו הגוף מסיים את ההתפתחות שלו מבחינה הורמונלית. זה לא כ"כ נכון מכיוון שיש אנשים שמסיימים להתפתח בגיל 15 ויש כאלה שאף בגיל 21. הממוצע הוא 17 ולכן גיל 17 הוא אומדן האם הג'ינו יעבור מעצמו או לא. הג'ינו יכול לעבור מעצמו מכיוון שהוא נגרם כתוצאה מעודף אסטרוגן ועוד ולכן עם הזמן הגוף יכול להשתגע עם ההורמונים וזה יחלוף.

לגבי הניתוח אני ממליץ לך לחפש על כך מידע באינטרנט. הניתוח הוא סביב ה10000 שקלים ולרוב אין סיבוכים והתוצאות טובות.

אין שום קשר בין אוננות לג'ינו.

מה שאני ממליץ לך זה לעשות בדיקת דם [הורמונלית] ולגשת איתה לאנדוקרינולוג [מתמחה בהורמונים] ואז לחשוב בכיוון של ניתוח או משהו בסיגנון.

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה!
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים