ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-04-07, 15:11   #21
shahaflol
חבר פעיל

מבחינת הרמה התחרותית, אל תשכחו גם שהרבה מאוד ממפתחי הגוף הרציניים בארץ "הורידו הילוך" בגלל השירות בצבא, שמרו על המסה במקרה הטוב, ובמקרה הרע ירדו, בעוד שבארה"ב אין להם שירות צבאי חובה. הפרש של 3 שנים לא בא ברגל.
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 18:01   #22
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

המודעות בארה"ב יותר גדולה לפיתוח גוף, חוץ מזה שיש שם יותר אנשים= במקום מישהו אחד עם גנטקיה מפלצתית כמו סטס אצלינו יש 100 כאלה...
אני גם מאמין שהמדריכים שם יותר טובים, ולא עושים תוכניות של 15 חזרות רק על מכונות.
ישן 21-04-07, 18:14   #23
Deja Vu
חבר פעיל

טוב בקיצור לדעתי אפשר לסכם ממה ההבדל נובע בעיקר ממודעות לתחום נגישות יותר גדולה לחומרים בלתי חוקיים נגישות יותר גדולה ובהרבה יותר זולה לתוספי מזון מכוני כושר יותר טובים ויותר ידע בכל הקשור לתזונה ואמונים ובקיצור רמה אחת מעל לדעתי רק שהמודעות בארץ תעלה אז הספורט הזה יוכל להתקדם כי ככה יותר אנשים ייכנסו לתחום יותר אנשים ייירכשו תוספים והמחירים יירדו המכוני כושר יתאימו את עצמם יותר למתאמנים רציניים ולא תמצא מכון בלי כלוב לסקוואט או מוט אולימפי ולא ייקחו מאמנים שנותנים לך לעשות עשרים חזרות לניפוח היה יותר עניין בתחרות ככה שיותר אנשים יירצו להתחרות ולהתפרסם ובמצב ממש טוב גם להתפרנס ולהרוויח כסף מזה השאלה אם זה אפשרי בכלל מודעות כזאת בארץ לתחום פיתוח הגוף?
Deja Vu מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 18:23   #24
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

זה לא רק חומרים למרות שלחומרים יש חלק משמעותי.

זה גם הכסף כמו שהזכירו... יש להם מספיק $$ לטבוע בים של חומצות אמינו, ים של חלבון, ים של קריאטין וכו'.

אני מניח שזה גם לחץ נפשי. ישראל מדינה מאוד מלחיצה לעומת חו"ל.

אל תשכחו שאין שם צבא... וגם ה"וינגייט" שלהם כנראה לא כמו הוינגייט שלנו.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 18:35   #25
Moshe
Banned

הקטע שמשרד הבריאות לא מאשר כי הוא לא מסתמך על דברים שה Fda חקר ומצא בו מסקנות , כל חומר או מוצר שמגיע לישראל משרד הבריאות שלנו בודק אותו לבד , עם הכלים והאנשים שלו והמדענים שלו וכל המעבדות שלו ובגלל שהמדינה שלו בקנטים לוקח להם הרבה זמן לעשות בדיקות ואם בכלל הם ניגשים למוצר כזה או אחר או מעדיפים להשקיע מחקר ופיתוח בדברים אחרים...
בסופו של דבר הכל עניין של כסף
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 18:37   #26
Antonator1
הושעה

סתם דוגמה, כמו שפה יש על כל 5000 אנשים 5 כמו מאור זרדז, עמית ספיר, ג'רי קריל, אלון צוקרמן וליאור גולדשטיין, שם לכל 5 מליון יש את אותה התאמה. נו באמת, בב.קום ופורומים כאלה גדולים מישראלבודי יותר מפי 10. אני מבטיח לך שאם תלך ברחובות ארה"ב אתה תראה את אותם אנשים רגילים מסביבך שאתה רואה פה.

וישראל זו מדינת מהגרים בדיוק כמו ארה"ב יא דפוק! נמאס לי כבר שחושבים ששם זה גן עדן ופה גיהנום! מה נתקעתם בכלל על ארה"ב?! המודעות לפיתוח הגוף בארה"ב גדולה יותר? הצחקתם אותי... שני שליש מכל הפורומים האלה מאירופה בכלל!!! רוב הדברים שרשמתם גובלים בבדיחות!
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 19:11   #27
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
סתם דוגמה, כמו שפה יש על כל 5000 אנשים 5 כמו מאור זרדז, עמית ספיר, ג'רי קריל, אלון צוקרמן וליאור גולדשטיין, שם לכל 5 מליון יש את אותה התאמה. נו באמת, בב.קום ופורומים כאלה גדולים מישראלבודי יותר מפי 10. אני מבטיח לך שאם תלך ברחובות ארה"ב אתה תראה את אותם אנשים רגילים מסביבך שאתה רואה פה.
לא נכון. אתה תראה יותר שמנים
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 19:20   #28
Nareznoy
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
לא נכון. אתה תראה יותר שמנים
בארה"ב חצי מהאוכלוסיה עם עודף משקל
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 19:20   #29
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

אל תשווה אתר עולמי, לאתר ישראלי.
שמה יש לך מנוים מכל ארץ דוברת אנגלית בעולם, בדגש על ארה"ב (מעל 250 מיליון תושבים) , אנגליה, יבשת אוסטרליה, וכמובן עוד המון מדינות שגם לא דוברות אנגלית כשפת-אם.
ההשווה הזאת פשוט לא נכונה לעשות גם בלי כל קשר לחומרים ששם מותר ופה אסור.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 20:53   #30
Deja Vu
חבר פעיל

אתם ממשיכים לחפור על ההשוואה של האתר עזבו את זה אני מדבר על הבדלי הרמות בענף מכל הבחינות אם אתם חיים בסרט שהענף במצב טוב אז שהיה לכם בכיף בינתיית העובדות מדברות בעד עצמם פה המתחרים משלמים כסף בשביל להתחרות ובארצות הברית אנשים מתעשרים מזה שם הם מפורסמים פה אף אחד בקושי מכיר מפתחי גוף פה תוספי מזון עולים לפחות פי שתיים ונמצאים רק בחנויות טבע שם תמוצא אבקות חלבון כמו מים וחטיף חלבון עולה כמו חטיף שוקלד בארץ קיצר עזבו אתם נתפסים לשטויות במקום להיתפס לדבר העיקרי המצב בארץ בתחום הוא חרא
ישן 21-04-07, 22:00   #31
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

deja
מה שאתה אומר נכון, במקומות אחרים בעולם יש ספונסרים שממנים ועוד.
כולם יודעים על הבדלי הרמות, זה לא חדש ולא מחדש כלום.
השאלה שלך זה למה?
דבר ראשון זה ידוע שהספורט שנקרא פיתוח גוף בארץ לא מעניין הרבה אנשים (בלשון המעטה).
מרבית האנשים שאתה רואה בחדר כושר נמצאים שם לכושר כללי, ולא בישביל לצאת משם גדולים.
עוד גורם ידוע זה כמובן החיים הלחוצים והטובעניים שיש לנו בארץ.
פה הכל לחץ, חום, עצבים, מלחמות, ערבים, עבודה, לימודים, שבת , אבטלה, שחיתות, והרשימה עוד ארוכה.

במקומות אחרים כמעט ואין לך את רוב הבלאגן הזה.
אני זוכר פעם אחרונה שהייתי באירופה, טיילתי במינכן, אתה תיהיה שם אתה תיהיה במופתע, אתה רואה אנשים מטיילים ברחוב, אתה לא שומע רעש, אתה רואה על כל הפנים של האנשים שלווה, ומטיילים לאט ובנעימות, משלבים ידיים, לא שומע צפירות של רכבים, רעש והמולה בכל מקום, פשוט אורח חיים אחר.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 22:20   #32
chivas90210
משתמש ותיק

הסמל האישי שלchivas90210

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Deja Vu
אתם ממשיכים לחפור על ההשוואה של האתר עזבו את זה אני מדבר על הבדלי הרמות בענף מכל הבחינות אם אתם חיים בסרט שהענף במצב טוב אז שהיה לכם בכיף בינתיית העובדות מדברות בעד עצמם פה המתחרים משלמים כסף בשביל להתחרות ובארצות הברית אנשים מתעשרים מזה שם הם מפורסמים פה אף אחד בקושי מכיר מפתחי גוף פה תוספי מזון עולים לפחות פי שתיים ונמצאים רק בחנויות טבע שם תמוצא אבקות חלבון כמו מים וחטיף חלבון עולה כמו חטיף שוקלד בארץ קיצר עזבו אתם נתפסים לשטויות במקום להיתפס לדבר העיקרי המצב בארץ בתחום הוא חרא

טוב כמו שאתם יודעים או לא אני גר בפלורידה...(הותיקים בטח יודעים)
כן דבר ראשון זה נושא הגנטיקה - נכון, גם ישראל היא קיבוץ גלויות אבל של אשכנזים וערבים(אני חצי רומני חצי מרוקאי) לעומת ארה"ב שיש קיבוץ\עירבוב של איריים,גאמאיקנים(ושאר האיים)אפריקיים, אספנים ואיטלקים ועד קנדיים ואני לא צריך להסביר לכם למי יש גנטיקה יותר טובה אפילו אם תערבבו בה תמגוצ'י יפני..חחחח

דבר שני ילדים פה אומנם מתחילים בגיל צעיר כמו בארץ אבל בית ספר םה תומך בספורט הרבה יותר מבארץ ולכן תיראו ילדים גורילות שמשחקים פוטבול או בייס בול וכן כתוצאה מזה הם יותר נחספים לעיננין הסטרואידים...והם ממשיכים ישר לקולג' ומתפתחים שם בצורה יותר מקצועית בזמן שאתם הולכים לצבא...

דבר אחרון כמו שמישהו ציין כבר היא מחירי התוספים וזמינותם לכל!!!
סתם לדוגמא בחור שאני מכיר מיבא לארץ ליין של ISS אחת החברות הטובות בעולם ויש להם חטיף חלבון מדהים שעולה בארץ כמעט 20 שקלים, פה אני קונה אותו בתחנות דלק(חחח שתבינו מה זה זמינות) ב$1.35 . וזה תופס לגביי כל שאר התוספים שאפילו לא חלמתם עליים ....
chivas90210 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 22:21   #33
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

רק גנטיקה... וכמובן אצל המקצוענים זה החומרים , הבעיה ששם זה נורא נפוץ ומלא מלא משתמשים
אליאב קרייסלר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-04-07, 22:26   #34
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי chivas90210
כן דבר ראשון זה נושא הגנטיקה - נכון, גם ישראל היא קיבוץ גלויות אבל של אשכנזים וערבים(אני חצי רומני חצי מרוקאי) לעומת ארה"ב שיש קיבוץ\עירבוב של איריים,גאמאיקנים(ושאר האיים)אפריקיים, אספנים ואיטלקים ועד קנדיים ואני לא צריך להסביר לכם למי יש גנטיקה יותר טובה אפילו אם תערבבו בה תמגוצ'י יפני..:):):):)

דבר שני ילדים פה אומנם מתחילים בגיל צעיר כמו בארץ אבל בית ספר םה תומך בספורט הרבה יותר מבארץ ולכן תיראו ילדים גורילות שמשחקים פוטבול או בייס בול וכן כתוצאה מזה הם יותר נחספים לעיננין הסטרואידים...והם ממשיכים ישר לקולג' ומתפתחים שם בצורה יותר מקצועית בזמן שאתם הולכים לצבא...

סתם לדוגמא בחור שאני מכיר מיבא לארץ ליין של ISS אחת החברות הטובות בעולם ויש להם חטיף חלבון מדהים שעולה בארץ כמעט 20 שקלים, פה אני קונה אותו בתחנות דלק(חחח שתבינו מה זה זמינות) ב$1.35 . וזה תופס לגביי כל שאר התוספים שאפילו לא חלמתם עליים ....
חח יו אני רק חושב על זה ומזיל ריר איזה כיף לך:cry_1:
ישן 21-04-07, 22:26   #35
Antonator1
הושעה

תראה איך המדינה המחורבנת שלנו מתייחסת לכשרונות נדירים כמו ולאדיק אלחזוב ואלכס אברבוך, ומנגד איך כולם מלקקים את התחת לילדי שמנת מפונקים מצפון תל אביב כמו רוני, בר, מייקל ונינט!!! אאארררגגג! אני מסוגל להרוג מישהו כשאנ חושב על זה.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-07, 01:24   #36
shpitz
חבר פעיל

ציטוט:
כן דבר ראשון זה נושא הגנטיקה - נכון, גם ישראל היא קיבוץ גלויות אבל של אשכנזים וערבים(אני חצי רומני חצי מרוקאי) לעומת ארה"ב שיש קיבוץ\עירבוב של איריים,גאמאיקנים(ושאר האיים)אפריקיים, אספנים ואיטלקים ועד קנדיים ואני לא צריך להסביר לכם למי יש גנטיקה יותר טובה אפילו אם תערבבו בה תמגוצ'י יפני..:):):):)

מסכים עם כל מילה!!
ישן 22-04-07, 01:27   #37
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:

במקרה קוראים לו גבי?

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-07, 01:27   #38
Nareznoy
Banned

אנטון אתה מבין עכשיו?
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-04-07, 01:37   #39
Deja Vu
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nareznoy

אנטון אתה מבין עכשיו?
חחחחחחחחחחחח אני מבין בהחלט גם אני הייתי תומך ברוני ועושה לה טובה מתי רק שתבקש
ישן 22-04-07, 01:43   #40
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

אצלנו זה אתר בשביל מדינה אחת
האתר של החול זה בשביל כל המדינות ומן הסתם שלא יבואו סתם שחיפים לאתר שמה כדי לעלות תמונות ! אז רק סוסים מעלים שמה !
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא