|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
דוקטור לנטורופתיה ומוסמכת לפיזיולוגיה ודיאטה רפואית האמ האמ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() משה בשוקולוד יש סוכר פשוט=פחמימה פשוטה.
אבל שוקולד עצמו הוא לא "פחמימה" כי הוא שילוב של מרכיבים. זאת הכוונה של קרניבור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף, שים לב שהיא אמרה באותה נשימה גם "פירות" - אני בטוח שאתה יודע שפירות יכולים להתאפיין באינדקס גליקמי נמוך, ולא להעלות במהירות את רמת הסוכר "במעיים" (בדם כמובן) - משמע היא כותבת בצורה כוללנית, בלתי מדויקת ומאמינה שבשל הפנייה שלה לקהל הרחב ולא לברי-סמכא, איש לא יעמיד את דבריה על דיוקם. ולתשומת ליבך, במדד הגליקמי סוכר לבן רגיל, כמו גם דבש, זוכים למדד בינוני (באיזור ה-55 במדד גלוקוז) ולא לגבוה כפי ש"אשת המקצוע" הנכבדת הטיבה לדייק. Word. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|