|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
זה צורה שונה לנסח את זה, אבל סוג של כן. פשוט אמרו שבשום מצב זה לא נורמלי להרוג חתול, אבל חיות אחרות הם יכולים להריץ על המנגל בכיף. מצחיק משהו. (לא שאני לא, כן? גם אוכל בשר. פשוט.... טיפה יותר מודע למה אני עושה). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל מצד אחר אי אפשר לדאוג לכל העולם, אנשים פשוט לא בנויים ככה. אני בטוח שלאף אחד לא באמת יהיה אכפת שבתאילנד טוחנים חתולים כל היום, אבל יהיה להם אכפת אם יבוא איזה תאילנדי ויאכל להם את החתול שהם מגדלים כבר שנים. באותה נימה אפשר להגיד שאנשים צבועים כשאכפת להם שלמשפחה שלהם יהיה טוב אבל הם שמים זין על האנשים שמתים מרעב באפריקה.
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
"אני בטוח שלאף אחד לא באמת יהיה אכפת שבתאילנד טוחנים חתולים כל היום, אבל יהיה להם אכפת אם יבוא איזה תאילנדי ויאכל להם את החתול שהם מגדלים כבר שנים. " אני חושב שזה מסכם את כל האשכול הזה. יפה לך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
החברה בנויה על נורמות,והבעיה שלי זה בצורת הריגה,אם זה היה כלב,חזיר או חיה אחרת שעושים לה אותו דבר כמו לחתול הייתי מגיב בצורה דומה וחוץ מזה שאתה משווה 2 מצבים שלא דומים בכלל. 1-התעללות בחיות בשביל הכיף(לזרוק חיה לאש ולראות איך היא נישרפת וסובלת) 2-הריגה של חיות בשביל אוכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד, אתה קראת את מה שרשמתי בכלל? ברור שזה מזעזע לזרוק חיה חיה ונושמת לאש. אבל אתם התרעמתם על מצב שבו אפשר אפילו להזיק לחתול, שזה קצת היפוקרטי. זה הכול. עכשיו תוריד לי את כל השלילי ששמת, כי זה מזה לא קשור לחיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בקשר למוניטין הסתכלתי לך במוניטין עכשיו וראיתי דווקא שהרבה אנשים העלו לך אותו אז אני לא רואה בעיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
נ.ב. " קצת היפוקטי. להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה)." השוותי בין מצב שבו אוכלים חתול למצב שבו אוכלים פרה. ו"לך תזדיין מזדיין בתחת בן שרמוטה" - על זה היו מרחיקים משתמש אחר. זה דיבור של ילד ערס בן שלוש עשרה, ציפיתי ממך ליותר, גם אם הייתי אומר שכל החיות על הזין שלי (לא שהייתי עושה את זה, אני מרגיש צורך להסביר כל דבר קטן שאני אומר, שיכול להיות טיפה קריפטי, יש פה הבנת נקרא בעייתית משו בפורום הזה), זה לא דרך להגיב. יצאת Muscle Head. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ori silver ,suzukiR,pan1c,mosheb,koza,yoggie,deja vu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אבל ללכת לכל הודעה שרשמתי בשבועות האחרונים ולתת לי עליה מוניטין שלילי, כמו שאתה עשית, זה ממש ממש לא לגיטימי. החיובים שאנשים אחרים בחרו לתת לי לא קשורים אלייך, זה כאילו שאני אומר שיש לך חיוביים, אז זה בסדר אם עכשיו יתנו לך מלא שלילים, כי זה מתקזז? מה זה מעניינך שקיבלתי חיוביים? התוצאה הסופית היא שיש לי פחות בהרבה משהיה לי. אתה רוצה לתת לי מוניטין רע, על משהו שלא עשיתי? בסדר. אבל לא בכל הודעה והודעה שלי, עשרות הודעות אחורה. (חבל שלא עשיתי פרינט סקרין שתבין כמה זה אבסורד, יותר מעשר מוניטין שלילי שלך על הודעות לא קשורות שלי.). מזל שיש פה אנשים טובים שמאזנים. כל מי שהיה בנאדם ונתן לי, אני רואה וזוכר, נחזיר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
הא אוקיי, צודק. אם אין לך גבולות, אז אתה צודק, זה בסדר. מותר לך לקלל ככה, כי אין לך גבולות בנושא, לגיטימי. פשוט לי אין גבולות באהבה ובמסירות שלי לאינוס ילדות בנות שלוש, אז מותר לי, כי אין לי גבולות בנושא. אתה בסדר תגיד לי?! אני לא מאמין שאתה רציני ובמקום לצאת גבר ולהתנצל, אתה נכנס לפינה המצחיקה הזאת. ובגלל שהפורום הזה ריגשי, כדאי להבהיר שאין לי אהבה ומסירות לאינוס ילדות בנות שלוש, ואני חושב שזה רע רע רע, נו נו נו, אסור באיסור חמור, מכה על היד, ילד רע! (הפורום הזה מדרדר מרגע לדודלי, אני בשיא הרצינות רשמתי את ההסתייגות הזאת כי אני יודע שסביר להניח שיש פה איזה בחור בעל מנת אייקיו חד ספרתית שמן הסתם היה מתעצבן על "איך אתה מעז לאנוס ילדות בנות שלוש?!?!!?111111אחדאחדאחד111", מזל שיש פה גם אנשים מסוג אחר, אתם יודעים מי אתם.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|