|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח יאללה אחי כמה זמן שרפנו פה אני עף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() נראה לי יש לי איזה בעיה פשוט אין לי רגשות.. אני רואה את הכתבה ולא מזדעזע
שלא תחשבו שאני הייתי עושה את זה כן? אפילו לפני כמה ימים הצלתי עכבר ממוות ואחרי זה קיפוד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
2-לא הגזמתי כי לשמוע על אנשים שנזרקים לאש/נשרפים לא מזיז לי את הביצה השמאלית, מצד שני עם חתולים כן, חתולים זה החיים שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
החברה בנויה על נורמות,והבעיה שלי זה בצורת הריגה,אם זה היה כלב,חזיר או חיה אחרת שעושים לה אותו דבר כמו לחתול הייתי מגיב בצורה דומה וחוץ מזה שאתה משווה 2 מצבים שלא דומים בכלל. 1-התעללות בחיות בשביל הכיף(לזרוק חיה לאש ולראות איך היא נישרפת וסובלת) 2-הריגה של חיות בשביל אוכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך חתול עומרי?
![]() |
#87 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיד, אתה קראת את מה שרשמתי בכלל? ברור שזה מזעזע לזרוק חיה חיה ונושמת לאש. אבל אתם התרעמתם על מצב שבו אפשר אפילו להזיק לחתול, שזה קצת היפוקרטי. זה הכול. עכשיו תוריד לי את כל השלילי ששמת, כי זה מזה לא קשור לחיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בקשר למוניטין הסתכלתי לך במוניטין עכשיו וראיתי דווקא שהרבה אנשים העלו לך אותו אז אני לא רואה בעיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
תעשה לו חיטובבב ![]()
![]() |
![]() |
#91 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נ.ב. " קצת היפוקטי. להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה)." השוותי בין מצב שבו אוכלים חתול למצב שבו אוכלים פרה. ו"לך תזדיין מזדיין בתחת בן שרמוטה" - על זה היו מרחיקים משתמש אחר. זה דיבור של ילד ערס בן שלוש עשרה, ציפיתי ממך ליותר, גם אם הייתי אומר שכל החיות על הזין שלי (לא שהייתי עושה את זה, אני מרגיש צורך להסביר כל דבר קטן שאני אומר, שיכול להיות טיפה קריפטי, יש פה הבנת נקרא בעייתית משו בפורום הזה), זה לא דרך להגיב. יצאת Muscle Head. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
ori silver ,suzukiR,pan1c,mosheb,koza,yoggie,deja vu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הדוגמא שהבאת עם תאילנד ממש, אבל ממש לא קשורה ואפילו מעצבנת. אנחנו לא חיים בתאילנד והילדים ההם במדורות לא היו תאילנדים שרצו לאכול חתולים. אתה ידעת את זה טוב מאוד וכתבת את ההודעה שלך בנימה צינית ועוקצנית על נושא רגיש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#97 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח עומרי אני רואה שהחתול שלך במאסה אה?!
חחחחחחחח גם החתולה שלי עשתה עליה במסת שומן לקראת החורף...התחילה לאכול 4 פעמים ביום במקום 2...
![]() |
#99 |
Banned
|
![]() כמו שהם זרקו את החתולים..צריך לזרוק אותם למדורה פשוט מאוד לא מגיע לאנשים האלה שום דבר פרט למוות בייסורים ולהישרף חי זה המוות הכי קשה שיש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |