ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-05-07, 15:28   #101
Ilan-V
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלIlan-V

שלח הודעה דרך ICQ אל Ilan-V שלח הודעה דרך MSN אל Ilan-V

לא יודע אני אישית לא בא לי להיכנס לשם סתם יעשה כואב על הלב
Ilan-V מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 15:29   #102
sneori2
חבר פעיל

הסמל האישי שלsneori2

איזה מסכנים! אבל הכי מעצבן שזה לא מעניין תמשטרה!
sneori2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 15:38   #103
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
כמו שהם זרקו את החתולים..צריך לזרוק אותם למדורה פשוט מאוד לא מגיע לאנשים האלה שום דבר פרט למוות בייסורים ולהישרף חי זה המוות הכי קשה שיש!
אלה לא יסורים מספיק קשים. מה שצריך לעשות להם זה לקשור כל אחד מהם למיטה בחדר חשוך, לכרות להם את כל האצבעות בידיים, להחדיר להם אינפוזיה עם נוזלים, קצת מרכיבי מזון ותרופות נגד זיהום רק כדי לשמור עליהם חיים ולהשאיר אותם ככה חודשים ארוכים קשורים בלי אוכל, בלי מים ובלי האפשרות לחרבן/להשתין בצורה נורמלית ככה שהם יחיו בתוך השתן והצואה של עצמם.

Now THAT'S agony!

*בהשראת 7 חטאים*
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 15:41   #104
ran7
משתמש ותיק

הסמל האישי שלran7

שלח הודעה דרך ICQ אל ran7

פיי בני זונות איך שאני רואה דבר כזה שאנשים עושים אני זורק אותם למדורה אחרי החתולים..

ran7 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 15:48   #105
יiסי
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל יiסי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
אלה לא יסורים מספיק קשים. מה שצריך לעשות להם זה לקשור כל אחד מהם למיטה בחדר חשוך, לכרות להם את כל האצבעות בידיים, להחדיר להם אינפוזיה עם נוזלים, קצת מרכיבי מזון ותרופות נגד זיהום רק כדי לשמור עליהם חיים ולהשאיר אותם ככה חודשים ארוכים קשורים בלי אוכל, בלי מים ובלי האפשרות לחרבן/להשתין בצורה נורמלית ככה שהם יחיו בתוך השתן והצואה של עצמם.

Now THAT'S agony!

*בהשראת 7 חטאים*
בהשראת הסרט הזה בגירסא היפנית שלו בוצע כנראה הרצח של החולה נפש הסיני ההוא לפני חודשיים הוא ראה אותו כמה פעמיים ויצא לחסל אנשים.
ישן 07-05-07, 15:52   #106
SmaMMiT
חבר פעיל

רק לא את עוזי שלי

עכשיו ברצינות כל אחד שזרק חתול צריך תכלס לזרוק גם אותו!!!!
SmaMMiT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 16:07   #107
shahaflol
חבר פעיל

כמו שמני אמר, רק לא בכזו הגזמה, חובה להחמיר את העונש למתעללים בבעלי חיים. רצח של בעל חיים צריך להיות, לפי החוק, כרצח של אדם. זה פשוט מעלה לי את הסעיף כשאני שומע על דברים כאלה, ועוד יותר מעצבן אלה האנשים שמשווים בין שחיטת בעלי חיים לשם אכילה לבין מקרים כאלה. מה עובר עליכם? צריך להיות טיפש כדי לחשוב שהדברים דומים אפילו קצת. לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי בע"ח שמתעלל ומענה בשביל הנאתו מתוך אכזריות בבע"ח אחר. חיה הורגת חיה בשביל ההישרדות, ואנחנו לא שונים. מצד שני, שריפה של בעלי חיים בצורה כזו היא לא בשביל לשרוד, נכון?
עומרי, למרות שאני מסכים איתך, בתור מנהל לא מתאים לדבר כך בפורום. בשביל זה יש מסנג'ר!
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 16:09   #108
gman
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל gman

ציטוט:

Now THAT'S agony!

*בהשראת 7 חטאים*
חחחחח מזכיר לי קטע מסיינפלד...
"לדעתי לרצוח מישהו זאת נקמה לא טובה מאוד. הלא יסורי עד יהיו עונש טוב יותר? להזמין לו פיצות לבית, מוניות, להתקשר אליו ולנתק...עד שהוא יגיד-'למה הבחור הזה לא הורג אותי וזהו?!?!?'"
ישן 07-05-07, 16:56   #109
Elevation

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
לא הבנתי מה הבעיה, אחרי השליליים שנתתי לך מלא אנשים נתנו לך חיובי:
ori silver ,suzukiR,pan1c,mosheb,koza,yoggie,deja vu
זה לגיטימי שיתנו לי מוניטין שלילי אם הם רוצים, אפילו שלא הייתה סיבה מוצדקת וזה בלי קשר, סה"כ העלתי טיעון, אבל בסדר.

אבל ללכת לכל הודעה שרשמתי בשבועות האחרונים ולתת לי עליה מוניטין שלילי, כמו שאתה עשית, זה ממש ממש לא לגיטימי. החיובים שאנשים אחרים בחרו לתת לי לא קשורים אלייך, זה כאילו שאני אומר שיש לך חיוביים, אז זה בסדר אם עכשיו יתנו לך מלא שלילים, כי זה מתקזז? מה זה מעניינך שקיבלתי חיוביים? התוצאה הסופית היא שיש לי פחות בהרבה משהיה לי.

אתה רוצה לתת לי מוניטין רע, על משהו שלא עשיתי? בסדר. אבל לא בכל הודעה והודעה שלי, עשרות הודעות אחורה. (חבל שלא עשיתי פרינט סקרין שתבין כמה זה אבסורד, יותר מעשר מוניטין שלילי שלך על הודעות לא קשורות שלי.).

מזל שיש פה אנשים טובים שמאזנים. כל מי שהיה בנאדם ונתן לי, אני רואה וזוכר, נחזיר.
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 16:58   #110
Elevation

ציטוט:
אתה לא שם לב כמה ההודעות שלך תלושות פה מהמציאות. אני מבין מה אתה מנסה להגיד, (שכאילו מתיחסים לבעל חיים לפי כמה שהוא חמוד וכו'). אבל זה לא העניין, אתה לא מבין? אם היו זורקים עז למדורה התגובה שלי היתה אותה תגובה! זה בכלל לא משנה העובדה שבישראל המנהג הוא לאכול פרה/כבש, השורה התחתונה היא שההרג שלהם הוא לשם מזון בזמן שהרג החתולים הוא סתם לשם הנאה פסיכוטית!
הדוגמא שהבאת עם תאילנד ממש, אבל ממש לא קשורה ואפילו מעצבנת. אנחנו לא חיים בתאילנד והילדים ההם במדורות לא היו תאילנדים שרצו לאכול חתולים. אתה ידעת את זה טוב מאוד וכתבת את ההודעה שלך בנימה צינית ועוקצנית על נושא רגיש.
ההודעה שלי בכלל אבל בכלל לא הייתה צינית. אבל בכלל. הצגתי את האבסורד במצב. ואם כן היא הייתה צינית? ושמתי מראה? אסור לי? מזה טאבו? וואו, לא יאמן.
ישן 07-05-07, 17:00   #111
Elevation

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
בקטע של החתולים אין לי גבולות אני יכול להרוג מישהו אם אני רואה אותו עושה כזה דבר, ככה שקללה זה לצאת באיזי. אני בן אדם מאוד רגוע שלא קל להוציא משלווה בקלות, אבל שזה שקורה עדיף שזה לא יקרה.

הא אוקיי, צודק. אם אין לך גבולות, אז אתה צודק, זה בסדר. מותר לך לקלל ככה, כי אין לך גבולות בנושא, לגיטימי. פשוט לי אין גבולות באהבה ובמסירות שלי לאינוס ילדות בנות שלוש, אז מותר לי, כי אין לי גבולות בנושא.

אתה בסדר תגיד לי?!

אני לא מאמין שאתה רציני ובמקום לצאת גבר ולהתנצל, אתה נכנס לפינה המצחיקה הזאת.

ובגלל שהפורום הזה ריגשי, כדאי להבהיר שאין לי אהבה ומסירות לאינוס ילדות בנות שלוש, ואני חושב שזה רע רע רע, נו נו נו, אסור באיסור חמור, מכה על היד, ילד רע!

(הפורום הזה מדרדר מרגע לדודלי, אני בשיא הרצינות רשמתי את ההסתייגות הזאת כי אני יודע שסביר להניח שיש פה איזה בחור בעל מנת אייקיו חד ספרתית שמן הסתם היה מתעצבן על "איך אתה מעז לאנוס ילדות בנות שלוש?!?!!?111111אחדאחדאחד111", מזל שיש פה גם אנשים מסוג אחר, אתם יודעים מי אתם.)
ישן 07-05-07, 17:04   #112
סוליקו

הסמל האישי שלסוליקו

מהה זה האנשים האלהה !! כאילו עושים את זה כיד ליצור רושם על אנשים ??

והמשטרה ?? איזה גועל נפש
סוליקו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 17:08   #113
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

רק עכשיו ראיתי את זה, הוציא אותי מהשלווה והרוגע של אחרי סקס פיקנטי....

אני לא אנבל את הפה, פשוט אצהיר שכשארה את האחד שעושה את זה אני עלול לפגוע בו ולהכות אותו.

בושה...

נ.ב, ראיתי שיש פה 100 ומשהו תגובות כבר, האם נוצר פה איזה וויכוח, ראיתי שעומרי טורבו מעורב..

מישהו מוכן להסביר לי על מה הוויכוח..? (אין לי כוח לקרוא 112 תגובות)

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 17:08   #114
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elevation
הא אוקיי, צודק. אם אין לך גבולות, אז אתה צודק, זה בסדר. מותר לך לקלל ככה, כי אין לך גבולות בנושא, לגיטימי. פשוט לי אין גבולות באהבה ובמסירות שלי לאינוס ילדות בנות שלוש, אז מותר לי, כי אין לי גבולות בנושא.

אתה בסדר תגיד לי?!

אני לא מאמין שאתה רציני ובמקום לצאת גבר ולהתנצל, אתה נכנס לפינה המצחיקה הזאת.
אמרת יפה, ריספקט.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 17:21   #115
gman
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
רק עכשיו ראיתי את זה, הוציא אותי מהשלווה והרוגע של אחרי סקס פיקנטי....

אני לא אנבל את הפה, פשוט אצהיר שכשארה את האחד שעושה את זה אני עלול לפגוע בו ולהכות אותו.

בושה...

נ.ב, ראיתי שיש פה 100 ומשהו תגובות כבר, האם נוצר פה איזה וויכוח, ראיתי שעומרי טורבו מעורב..

מישהו מוכן להסביר לי על מה הוויכוח..? (אין לי כוח לקרוא 112 תגובות)
היה וויכוח קטן, אבל רוב התגובות זה שלי של בודיבילדר אלאוואטיאון וסוזוקי...כי היה לנו משעמם בבוקר אז חפרנו בדיון הזה.

אגב עומרי אתה באמת לא צודק. אני חושב שאתה מנצל את היכולת שלך לרעה, אם מישהו אחר היה מקלל מישהו בגלל שהוא חושב שהשני טועה הוא היה מקבל באן,לא?
למה לגביך זה אחרת? מה, כשמישהו לא מסכים איתך אז הוא לא בסדר?
ישן 07-05-07, 17:36   #116
SuzukiR
חבר פעיל

חחח באדיבילדר כזה טמבל שזה מדהים כל פעם מחדש
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 17:40   #117
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gman
היה וויכוח קטן, אבל רוב התגובות זה שלי של בודיבילדר אלאוואטיאון וסוזוקי...כי היה לנו משעמם בבוקר אז חפרנו בדיון הזה.

אגב עומרי אתה באמת לא צודק. אני חושב שאתה מנצל את היכולת שלך לרעה, אם מישהו אחר היה מקלל מישהו בגלל שהוא חושב שהשני טועה הוא היה מקבל באן,לא?
למה לגביך זה אחרת? מה, כשמישהו לא מסכים איתך אז הוא לא בסדר?
כי הוא מנהל מה לא ברור, ואחד הטובים פה, יש גם את עידן...

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 17:41   #118
gman
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
כי הוא מנהל מה לא ברור, ואחד הטובים פה, יש גם את עידן...
אני מסכים שהוא אחלה מנהל, אבל זה עדיין לא מקנה לו אפשרות להתנהג איך שבא לו...
ישן 07-05-07, 17:43   #119
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

אני לא אחד שמחבב חתולים.אבל יש לי לב לכל הרוחותתתתתתתתתת מה זההההההההההה...........
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-05-07, 17:46   #120
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

אני לא הולך להתנצל בשום צורה כלשהי על המילים שאני אומר כאשר מישהו פוגע לי בדבר הכי יקר לי.
אבל אתם צודקים אולי מעכשיו אני אשתמש יותר באפשרות שלי לתת מוניטין שלילי כמעט בלי הגבלה כאשר אני יכול לתת כמעט בלי סוף במקום לקלל.

להתחיל מעכשיו?
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא