ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-05-07, 17:00   #11
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omri-turbo
בקטע של החתולים אין לי גבולות אני יכול להרוג מישהו אם אני רואה אותו עושה כזה דבר, ככה שקללה זה לצאת באיזי. אני בן אדם מאוד רגוע שלא קל להוציא משלווה בקלות, אבל שזה שקורה עדיף שזה לא יקרה.

הא אוקיי, צודק. אם אין לך גבולות, אז אתה צודק, זה בסדר. מותר לך לקלל ככה, כי אין לך גבולות בנושא, לגיטימי. פשוט לי אין גבולות באהבה ובמסירות שלי לאינוס ילדות בנות שלוש, אז מותר לי, כי אין לי גבולות בנושא.

אתה בסדר תגיד לי?!

אני לא מאמין שאתה רציני ובמקום לצאת גבר ולהתנצל, אתה נכנס לפינה המצחיקה הזאת.

ובגלל שהפורום הזה ריגשי, כדאי להבהיר שאין לי אהבה ומסירות לאינוס ילדות בנות שלוש, ואני חושב שזה רע רע רע, נו נו נו, אסור באיסור חמור, מכה על היד, ילד רע!

(הפורום הזה מדרדר מרגע לדודלי, אני בשיא הרצינות רשמתי את ההסתייגות הזאת כי אני יודע שסביר להניח שיש פה איזה בחור בעל מנת אייקיו חד ספרתית שמן הסתם היה מתעצבן על "איך אתה מעז לאנוס ילדות בנות שלוש?!?!!?111111אחדאחדאחד111", מזל שיש פה גם אנשים מסוג אחר, אתם יודעים מי אתם.)
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא