|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() קראתי את הדוגמה , אבל יש בה בעיה אחת : החישוב שגל הביא לא נעשה לפי מסת גוף רזה , אלא לפי מסת גוף כללית. הוא אומר שתחזוקה של אדם ששוקל 180 לברות וצורך 15 קל' לק"ג היא 2700 - אבל לפי החישוב שגל הביא , צריך להפחית מלכתחילה 15% מ180 [זה השומן] = 153 ליברות , להכפיל ב14-16 ואז לחשב את הגרעון. נקח את הטווח האמצעי , כמו בדוגמא של החבוב פה - 153*15 = 2295 קלוריות מלכתחילה.
גל , אולי התבלבלת? כי אני זוכר שגם בUD2 אמרו לחשב לפי 14-16 קלוריות לכל ליברה , לאו דווקא של מסת גוף רזה. אגב גולן הבנתי שהתכוונת לכמות הקלוריות בדיאטה , פשוט לפי השיטה של גל לא אמור להיות שינוי בתחזוקה - בהנחה שעושים העמסות בתדירות שמתאימה לגרעון ולוקחים שבועיים מאוזנים כל 8 שבועות של דיאטה [למרות שיש האטה מסויימת בגלל הדיאטה , אבל זה לא ממש קריטי]. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|