ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-05-07, 16:06   #11
keen12
חבר פעיל

חחחחחחחחח וואי הרגתם אותי..
היו לי הרבה פאדיחות בחיים, הנה שניים בנתיים:
אחד מהם אני בטוח שקרה לכולם..
-הייתי בבית, במטבח, והלכתי יחף וקיבלתי מכה באצבע הקטנה ברגל(שצריך להוריד אותה אני חייב לציין!, היא לא מועילה לכלום!@$#!@$), וזה ממש כאב אז התחלתי לקלל כזה בצעקות:"אח כוססססססס אמאמאמאמאמאמאקקקקקקקקק בן זונההההה #$%#$%@#), ואני כולי מת מכאבים, בדיוק אבא שלי חזר הביתה ודודים היו איתו, אז אני כולי קולט את הדלת נפתחת שניה אחרי שצרחתי, והפלאפון שלי היה לידי, לקחתי אותו מהר ואמרתי בקול:"טוב אין לי כוח לבלבולי שכל שלך, ביי" וסגרתי אותו.
- היינו כמה חברים באילת וזה, בקיצר נכנסתי לחרבן זה היה בערב-לילה, בקיצור, אני נכנסתי לחרבן, וחברים שלי כשהייתי בשירותים הביאו כמה בנות לחדר(לא ידעתי על זה), בקיצור, הגלאי עשן התחיל לצפצף בלי סיבה(היה לנו נרגילה בחדר אבל לא עישנו באותו זמן), אז אחד השומרים במלון עלה לבדוק מה קורה..
הוא נכנס מתחיל לחפש בחדר וזה, ותוך כדי הוא כיבה תאור בשירותים: אני כזה עושה לו:"אפשר להדליק תאור?". בקיצר הוא רצה להכנס לשירותים לבדוק אם אולי זה משם הוא עושה לי:"תפתח בבקשה את הדלת" אני כולי עושה לו:"שניההה, אני מחרבן!" בקיצור הוא המשיך לזיין לי תשכל עד שסיימתי לחרבן, יצאתי החוצה וזה פתאום קלטתי שיש בנות בחדר ושהם וחברים שלי מתפוצצים מצחוק, וואלה זה לא היה נעים חחחחח..
- זה פאדיחה שקרתה לחבר שלי, אנחנו דאגנו שהיא תקרה לו יותר נכון(נקמה על הפאדיחה שלי ^) זה גם היה באילת, בצהריים ככה, הוא נכנס להתקלח בחדר וזה, והוא התחיל לשיר שירים של דיסני השרוט הזה ממש בקול.. אז הבאנו כמה בנות לחדר שהיו באותה קומה איתנו כדי שישמעו את הקול ה"ערב" שלו, היה קטע חזק ביותר;]..
keen12 מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא