|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() זה ממש לא באויר , אתה החלטת שזה באויר. אני זה שקרא את המחקר המלא , לא אתה. אם במולטי ויטמין יש 300% מהקצובה היומית של ויטמין A , הייתי אומר שזו כמות גדולה.
הנתונים שיש באתרים שונים על ויטמינים ומינרלים בירקות ופירות הם על המוצרים ה"רגילים" ולא האורגניים. זה שמישהו חותך את הירקות ומשאיר אותם בחוץ ובזה הורס את הויטמינים לא הופך את הירקות למקור גרוע , זה אומר שהבן אדם עושה טעות. אז מה אם הם נקטפו עם חומרים כימיים? די עם הפרנויה. זה בכל אופן לא רלוונטי לענייננו. אתה מתעלם מהעובדה שבמולטי ויטמין הרבה מהחומר לא נמצא בצורה הפעילה ביולוגית שלו כי זה בד"כ ערבוב של איזומרים ולא איזומר ספציפי שמשפיע. ככה שצורכים כמויות גדולות שלאו דווקא מועילות. השילוב של הפיטוכימיקלים והויטמינים השונים במזון מסייע לספיגה שלהם. אפשר לראות את זה בעליונות של ספיגת ברזל מבשר או סידן מחלב - ה"סביבה" גם חשובה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|