ציטוט:
פורסם במקור על ידי אור
אתה ראית כמה תגובות תודה יש לכל כתבה בYNET? אתה יודע מה המטרה של הפורום? חוץ מלהוות פורום יצוגי של חברה הוא הוקם במטרה לעזור לאחרים, האמן לי שכל יום שולחים לי 10-15 מכתבים דרך הצור קשר, אנשים שאומרים שהם מתביישים להגיב בפורום כי יצחקו עליהם, בגלל דברים כאלו אנשים לא רוצים להשאר כאן, על מה אתה מדבר בכלל?!
ובנוסף הרבה מאוד אנשים אמרו תודה ושהם קיבלו המון מהפורום, ובזכותו החיים שלהם שונו..
עזבו אתם לא רציניים, בוכים בגלל פורום שאין לכם גישה אליו, במקום להתנהג כמו שצריך, ושלא יהיה בכלל צורך בפורום כזה..
סתכל לדוגמא את הפורומים שלי(כנס דרך החתימה שלי), גם שם יש פורומי VIP, ולא כולם מקבלים גישה, אתה רואה את הפורום שובת נגדנו? אני לא חושב..
|
קודם כל נתחיל בזה שבפורום בודיבילדינג, הקטע של הV.I.P למשתמשים בודדים בלבד פשוט לא תופס! לפורומים אחרים זה עובד מצויין ואתה יודע למה אין צורך להסביר,
דבר שני, איך פורום עולה?, איך פורום עוזר?, בזכות המשתמשים!! זה כל התכלית של פורום, משתמשים שמגיבים ועוזרים ובכך נוצר מרכז מידע ענק, שמשמש עזרה לאנשים חדשים ולמשתמשים אחרים, אותם משתמשים שעזרו והרימו ת'פורום קיבלו סכין בגב, שאחרי הכל, לא יכולים לראות או להגיב בפורום V.I.P...