|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, אנחנו "השתלטנו" על קרקע שקנינו בכסף, בניגוד אליהם שפשוט באו לפה כשלא היו פה הרבה יהודים. אנחנו לא השתלטנו על שום דבר, הארץ הייתה שייכת לבריטים והם והאו"ם נתנו לנו להקים פה מדינה, לערבים לא הייתה שום זכות החלטה בעניין. הם לא הסכימו עם האו"ם ופצחו במלחמה ![]() מה זה לתת את י-ם?! למה מה קרה?? י-ם שלנו, למה אנחנו צריכים לתת אותה?? למה אתה וכל השמאלנים תמיד חושבים שאנחנו צריכים לתת רכוש שלנו? למה? מאין השנאה העצמית הכל כך עזה הזאת?! ![]() למה נראה לך שהם התחילו במלחמה הראשונה, וגם ב1967? אז היו להם את כל השטחים שהיום הם רוצים. הם פשוט לא רוצים אותנו כאן, לא משנה על כמה שטח אנחנו נהיה. ה1967 זה רק שלב בתוכנית לטווח ארוך לסלק אותנו.
![]() |
![]() |
#62 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
1. תבוסתן של ארצות ערב במלחמת יום כיפורים ובמלחמת סיני. 2. חולשתה של מדינת ישראל בעיני הערבים. 3. המלחמה הקרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מה אני אגיד לכם...\=
אני לא רוצה שיפציצו את שדרות, אני לא רוצה להתגייס למלחמה ולמות, אני לא רוצה לחזור למקלטים... אני פשוט אומר, שניתן להם מה שהם רוצים ואם הם ממשיכים להתקיף, רק מנהיג חזק יעזור..
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | ||
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עבר המון זמן (שנה) מאז שעשיתי את הבגרות בהסטוריה ![]() בכל אופן עכשיו הם רוצים שניסוג ל67 וזהו, זה רק שלב עד שניסוג לגבולות של ק"מ מרובע ציטוט:
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה פשוט יכול להופיע מולי, ואז..., ואז אתה כבר לא תרגיש כלום... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אני לא הייתי רוצה למות בשביל מנהיגים כאלה ששולטים עליי.. אני לא התכוונתי לתת להם הכול, התכוונתי לתת להם מספיק שטח שיוכלו להתקיים ואז לנתק איתם כל קשר ואז אם הם ימשיכו לתקוף, הלוואי שיהיה מנהיג שיידע מה לעשות.. ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Banned
|
![]() לא יהיה פיצוץ גרעיני במדינת ישראל לעולם...
יש פה דברים שחשובים לכל הדתות ואף דת לא תהרוס את זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||
|
![]() ציטוט:
איזה פיצוץ? מי בדיוק יפוצץ אותנו? איראן? נו באמת...אני לא מאמין שעל זה התעצבנת עליי... נראה לך באמת שמישהו מסוגל לפוצץ אותנו? זה לא רק אותנו, זה כל מה שמסביב ומבפנים... אחמדינג'ד לא מזיז לי ת'ביצה עם כל האיומים שלו... ציטוט:
מתישהו אי פעם ניצחו אותנו? רק פעם אחת הפסדנו בתנ''ך וזה גם היה נגד עצמנו...S: אתה חי בסרט...
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |