|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן Ab 4 פעמים בשבוע בבית
A- חזה-כתפיים-יד אחורית-בטן(24 סטים) חזה: לחיצת חזה בלי שיפוע-4 סטים לחיצת חזה שיפוע עליון- 3 סטים פלייס- 2 סטים כתפיים: הנפות ידיים קדימה- 2 סטים הנפות ידיים לצדדים- 3 סטים יד אחורית: ירידה בספסל עם פלטות- 3 סטים לחיצה צרפתית- 2 סטים בטן: כפיפות קדימה-3 סטים כפיפות לצדדים- 2 סטים B-גב-יד קדמית-רגליים(24 סטים) גב: מתח-עד המקסימום-4 סטים מסור- 4 סטים טרפזים: שראגס- 3 סטים יד קדמית: כפיפות מרפקים עם דאמבלים- 3 סטים כפיפות מרפקים עם מוט- 2 סטים רגליים: סקוואט- 4 סטים תאומים- 2 סטים פשיטה- 2 סטים זה בסדר שכל אימון לוקח לי בערך 45 דקות? ואיך התוכנית בסדר? מה לשפר או להוסיף? ד"א אני מתאמן בבית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1)בחזה תוריד את הפלייס ותבצע 7 סטים לחזה שמתוכם 5 סטים בטווח של 5-8 ו-2 סטים בטווח של 10-12
2)תוריד את ההנפות קדימה ותחליף ללחיצת כתפיים 2 סטים והנפות לצדדים 2 סטים 3)ביד אחורית מספיק תרגיל אחד של 2-3 סטים בטווח של 8-15 4)באימון גב תשאיר את כמות הסטים כמו שהיא ורק תפצל ל-3 תרגילים 2 תרגילים של 3 סטים ואחד של 2 סטים בטווח חזרות כמו שכתבתי לך לחזה 5)ביד קדמית מספיק כפיפות מרפק 2-3 סטים בטווח של 8-15 6)תוסיף דדליפט לאימון רגליים(תריץ חיפוש פה בפורום יש הסברים לגבי הביצוע) ותעשה 4 סטים סקוואט 3 סטים דדליפט 3 פשיטה ו-3 כפיפה 7)אם לוקח לך 45 דקות יש מצב שאתה לא נח מספיק הנה זמני מנוחות לכל טווח חזרות 1-5 חזרות 3 דקות 6-8 חזרות 2-2.5 דקות 9-15 חזרות 1-1.5 דקות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה Ab לא צריך יותר סטים?
עשיתי בערך 8 סטים לשריר גדול ו5 לשריר קטן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |