ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-06-07, 13:10   #11
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יiסי
הוא בן 35.. איך ניחשת? כשהיה בגילנו היה מפתח גוף חובבן אבל מאוד רציני...
איך שהוא היום זה דיי מפחיד כאילו אם תראה אותו בחדר כושר בטוח תגיד הנה בן אדם שמרים משקולות.. הקטע פה שהוא לא מרים משקולות וחוץ ממקבילים מתח שכיבות שמיכה הוא לא עושה שום דבר...
אם הייתי זורק נתונים שלו הייתי אומר
-19%-18% שומן.. 90+ קילו
יד 45 בשקט (עם נטייה ליותר מ45...)
בכללי גוף מסיבי בטירוף עם גנטיקה מטורפת שאם הייתה באה לידי ניצול לפי דעתי היה יכול להיות בכיף אחד מהמתחרים הבולטים בארץ... דיברתי איתו הרבה והוא אמר לי שפשוט נמאס לו מכול השטויות האלה והאבקות שהוא היה משקיע כסף והיה "משועבד" יותר מדיי... יום אחד הוא קם ופשוט זרק את כול הפיתוח גוף ועושה רק הרבה מאוד אירובי ברמות מטורפות ופה ושם כוח בסיסי של פק"לים כמו שכבר אמרתי.... (דוגמא לאימון שלו שראיתי בעיניים שלי? 21 ק"מ על שעה ו40 דקות פעמיים בשבוע , מיד אחרי 5-6 סטים מקבילים 5-6 סטים מתח ואיזה 100 150 שמיכה )
סליחה על החפירה אבל זה באמת תופעת טבע ארצישראלית מעניינת
משקל אחד שאני יודע שהוא אמר לי שהוא מרים פעם בחודש ככה הוא עושה אימון משקולות הוא מרים בכפיפות מרפק כ-35 קילו ביד... 3 סטים 15 חזרות חלקות... (מרשים לא?)
ביזבוז
איך ניחשתי? כי אנשים מתאמנים בשביל "הבריאות" בגילאים כאלה. וואלה כשאתה כבר נשוי ויש לך את מחלת ה"onegina" + ילדים אז לא כ"כ אכפת לך מעוד ס"מ בבייספס. בדרך כלל!!
P-a-n-1-c מנותק  

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא