|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#35 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אה, ומה שתארת "יצא מחקר שסתר אותו" פשוט לא קורה. איך הוא יכול לקרות תסביר לי? הסיכוי היחיד שמשהו דומה יקרה הוא שהמדענים שערכו את המחקר יקפצו מעל הפופיק ויכריזו על מסקנה שאי אפשר להסיק אותה מהמחקר, או שהם יתעלמו מגורמים מסויימים. למשל, יש מחקרים שטוענים שדיאטות דלות בפחממות מעולות לשמירה על השריר, ויש מחקרים שטוענים שהן גרועות. אם תבחן מקרוב, תראה שלמחקרים שמראים שהם גרועים, לא הביאו מספיק חלבון לאנשים למשל, או לא הביאו להם מספיק מינרלים בטעות וכו' ואז הסיקו את המסקנה. זה לא שעשו אותו מחקר בדיוק וקבלנו תוצאה שונה. אה ולגביי, גם אני לא עושה שום דבר שאומרים במחקרים בלה בלה בלה. קודם כל אני בדרך כלל מסתכל בפורום ורואה איך מיישמים את הידע של המחקר על תוכנית תזונה/אימונים. אח"כ מסתכל האם זה עבד על אנשים, ואח"כ מנסה על עצמי קודם. אם זה לא נוח לי או לא מביא תוצאות טובות אני לא חוזר על הרעיון הזה שנית. זה הכל. אבל תסכים איתי שהגישה של כמה שהגיבו פה "אנחנו נאכל כל 3 שעות ונראה כמו שאנחנו נראים, ואתם תעשו מה שאתם עושים ותמשיכו להראות כמו שאתם נראים" פשוט מטומטמת.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|