|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() האתר הזה הוא הכי אמין, כאן רשום 33 גרם חלבון.
http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c20BK.html שימו לב שצריך לבחור ביחידות מידה 100 גרם ולא מה שמופיע שם. עוד אתר אמין לא ישראלי שרשום בדיוק אותו דבר- 33 גרם חלבון https://obi.chicken.ca/DefaultSite/i...105&lang=en-CA |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סתם.. זה ידוע כבר מזמן שחזה עוף והודו זה סביבות 18-20 % חלבון ! ויש מחקרים שמוכיחים את זה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ושני הנה http://naturemed.co.il/in_food.html אתר של ישראל.... אין לי מושג מאיפה הבאת 18 גרם.. :dry: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() לכן בעוף ברוסיה יש רק 18 גרם חלבון ל 100 את השער גונבים לפני שזה מגיע לחנות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|