|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין אותי כמה זמן עשית כל אירובי? והתחלת ישר עם 5 אירובי בשבוע? , אני לא שואל כמה עלה התפריט השבועי, אני מכיר את גיל, סה"כ שאלתי בערך מה כלל התפריט מבחינת פחמימות \ חלבון \ שומן.. וזהו בכללי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() אורז בארוחה הגדולה אחרי אימון
שאר הפחמימות באו מירקות ולחם עינן 220 -210 ג' מתפזר לאורך כל הארוחות החלבון בא מביצים 2 לבני ביצה +1 שלם , 330 ג' חזה עוף/הודו, קוטג' חצי אחוז וטונה אחת בכל יום שומן איכותי כפית שמן זית בארוחה הגדולה לאחר האימון ולפני השינה 8 ג' אגוזי מלך או 10 ג' טחינה אירובי בשלוש שבועות הראשונים הייתי עושה 4 פעמים בשבוע 25 דקות, בעיקרון הוא אמר לעשות 8 דקות אחרונות ספרינטים אבל לא יכלתי בגלל המצב הרפואי אחרי זה גיל אמר לעלות ל 5 פעמים בשבוע 25 דקות, בעיקרון הוא אמר לעשות 8 דקות אחרונות ספרינטים אבל לא יכלתי בגלל המצב הרפואי ואז בפגישת עדכון הוא אמר לי לעשות 33 דקות 5 פעמים בשבוע -ככה עד סוף החיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה מזכיר לי אותי בערך אותם נתונים לפי החיטוב
אבל הבעיה אצלי היתי 15.4 אחוז שומן ירדתי ל12 ואני כבר לא מצליח לרדת מתחת ל12 אין והחיטוב לא מרמה לא שום דבר אוכל מה שצריך אולי זה משהו בגוף לא יודע |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|