|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אין טוב יותר, כל אחד מגיב לכל דבר אחרת.. שניהם טובים.
![]() |
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() מה שמאפיין את השיטה שאמרתי זה שאם אתה מתחיל עם משקל כבר וחזרות נמוכות, בדרך כלל תבחר משקל ממש כבד שאיתו אתה מגיע לכשל, והכשל הזה גורר עוד כשל בסט הבא ובסט הבא וכן הלאה..
אז לfbw 3 בשבוע לדוגמא אני לא הייתי ממליץ את זה, השריר לא בטוח יתאושש עד האימון שלאחריו
![]() |
#4 |
|
![]() מה שמאפיין את השיטה שאמרתי זה שאם אתה מתחיל עם משקל כבר וחזרות נמוכות, בדרך כלל תבחר משקל ממש כבד שאיתו אתה מגיע לכשל, והכשל הזה גורר עוד כשל בסט הבא ובסט הבא וכן הלאה..
אז לfbw 3 בשבוע לדוגמא אני לא הייתי ממליץ את זה, השריר לא בטוח יתאושש עד האימון שלאחריו
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תעלה משקל לפי רמת הקושי שהגוף שלך מגביל אותך
אני ממליץ לך לעשות פרמידה 8-8-10-12 ותעלה כל סט משקל ותעשה כך שאת הסט האחרון לא תצליח אף פעם לסיים עד הסוף רק ככה גם תעלה במשקלים ותיתן את המאה אחוז כי אם אתה מצליח להרים ולסיים את כל התרגיל 4 סטים מלאים עם משקל מסויים שאתה מסיים איתו את הסט אז לא תגיע למאה אחוז
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|