|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | ||||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
חבל מאוד. אני לא מתנגד למצעד מבחינת דת,אני לא אדם דתי, ואני שונא את החרדים באותה מידה שאני מתנגד למצעד. ערכים ישנים כבוד ושמרנות זה לא בהכרח דת וזה לא חייב להיות קשור לדת. היו המון משטרים אנטי דתיים בעולם שדגלו בשמרנות, מי אמר שערכים טובים וישנים הם נחלת הדתיים? לחילוניים אין ערכים? מצער מאוד אני לא מסכים איתך. ציטוט:
אז מה אתה מנסה להגיד פה שאנחנו צריכים לקבל את המצעדים שלהם ואת הביזיון שמגיע לרחובות הארץ? אין לי בעיה שיעשו מה שהם רוצים בפרטיות שלהם,אני לא הולך להגיד לאנשים מה לעשות בבית זכותם להתסתובב ערומים ולעשות מה שבא להם שם , לעלות אחד על השני במטבח בסלון או בכל מקום אחר. ברגע שלוקחים את הסטיות האלה החוצה, כן סטיות, כמה שזה מקובל היום להיות הומו בחרה הליברלית זאת הסטייה הכדי גדולה שיכולה להיות מחוקי הטבע,כאשר הסלידה להומוסקסואליות היא הדבר הטבעי והמטרה העיקרית של הטבע, יחסים בין בני אותו מין מגעילים כל כך בכלל שהטבע יצר אותנו בצורה שנתנגד בכל תוקף למגע מהסוג הזה, ולא סתם, הרי הטבע כולו קיים ונבנה רק בזכות זכר+נקבה , פלוס ומינוס. כל סטייה מהחוק הכי ראשוני של הטבע היא חמורה. עכשיו כמו שידוע לך בן אדם לא יכול לשלוט בנטיות שלו,ברוב המקרים. אבל לשמור את זה בבית הוא כן יכול. הבית לא מספיק טוב בשביל לעשות דברי זימה? כניראה שלא. תל אביב שכולה מלוכלכת במצעדים ובמסיבות של ההומואים לא מספיק טובה יותר? כניראה שלא. צריכים ללכת לעיר ההיסטורית הכי חשובה בעולם, כן הכי חשובה. ולהדביק אותה בגועל נפש החולני המערבי והליברלי הזה. ציטוט:
הם קיבלו אישרו מבית המשפט לקיים את זה, האישור הזה יתבטל שבוע הבא בגלל שלפי דברי המשטרה יש סכנת חיים והיא לא תאשר את המצעד במתכונת הנוכחית שלו. ציטוט:
זה לא מחלחמה של חילוניים נגד דתיים. לא חייבים להיות דתי בשביל להתנגד למצער הזה ולא חייבים להיות הומו בשביל להתנגד לדתיים. אין שום בעיה להיות נגד החרדים ובאותו זמן לא לתמוך במצעד. החרדים הם כלי בשבילי בסיטואציה הזאת,להתנגד לדבר אחר שאני לא תומך בו, אז הפעם אני בצד של החרדים, הם פשוט כלי זה הכל. אתה צודק בקשר למה שאמרת על החרדים,ובאותו זמן השנאה שלי לחרדים לא מקרבת אותי אפילו ס"מ קרוב יותר לתרבות הגייז. [/quote] |
||||
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|