ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-11-06, 17:48   #15
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי amir harduf
אני חושב שמגיע להומוסקסואלים לצעוד ולהפגין כי זאת זכותם להעשות את זה כמו שלכל אחד אחר יש את הזכות להפגין ולצעוד.. אבל לכל דבר צריך שיהיה חוקים ומגבלות... הכל צריך להיות מבוקר ולא מוגזם יתר על המידה.

אני חושב שזה פשוט בושה לראות פה הרבה מההודעות של אנשים, הודעות דוחות וטיפשןת היו כאן שממש הרגשתי שאני נמצא בקהילה הלא נכונה באינטרנט.

כמו שאנשים נורמליים יכולים להתנשק ברחוב ולעשות את כל מבוקשם ובד"כ אף אחד לא יגיד להם מילה אחת אפילו, אז לכל אדם שהנטיות המיניות שלו שונות מותר.

ד"ר מסל, אני מזדהה עם התגובות שלך והתרשמתי מהדיעות שלך.

עומרי, התגובות שלך חכמות ובמקום הנכון, חבל שאנשים אחרים לא יכולים להביע את דעותם כמוך.

בודיבילדר, אתה דוחה אותי, מגעיל לי לראות את התגובות שלך, אבל בכל מקרה.. אני שואל אותך רק שאלה אחת שמעניינת אותי.. מה אתה חושב על לסביות?

(מה שמצחיק זה שכמעט כל אדם כאן שכתב דברים על ההומואים יכול להגיד שעם לסביות אין לו בעיה, אם אתה נהנה מלראות לסביות ולא נגד זה, אין סיבה שלהומואים תהיה)
לסביות זה אותו חרא !אבל לישכב עם 1 כזאת במת שאין לי בעיה !
וזה אתה שדוחה אותי !
Bodybuilder מנותק  

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא