|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי הרבה, ועשיתי טעות שלא רציתי להתגייס!
עוד כמה שעות אני מתקשר ללשכת גיוס ואני ינסה לתקן את זה כל עוד אפשר ולא נקבע לי פרופיל,וגם להקדים את הגיוס!(אם אני יצליח לתקן,ואני יזכה בראיון חוזר) והדבר השני.. אני חושב שאני הולך ליפרוש מכל העסק של הפיתוח גוף. כי לקחתי את כל העסק הזה יותר מידי מסתם איזה תחביב קטן ![]() אני ממש משקיע את הנשמה בזה, אוכל כל 3 שעות ולא מפספס דקה אחת בין ארוחה. דואג לישון לפחות 8 שעות,לא יוצא כדי לא לפספס ארוחות, כל היום רק חושב על משקולות, משקיע את כל הכסף שלי ובמיוחד את הזמן שלי. ואפילו הגעתי למצב שאני מוכן לוותר על הצבא בשביל המשקולות! ואני יודע שאם אני ימשיך ככה אני יעבור ל"תוספי מזון" מתקדים יותר ![]() ![]() ואחרי כל זה אני ממש לא מרוצה מהתוצאות ![]() אז עוד 5 שעות בדיוק,אני מרים טלפון ללשכת גיוס. ומבקש לחזור על הצו 1 שוב ולהסביר למה עשיתי את זה וכו'.. אם הצלחתי לקבל נסיון נוסף לצו 1 אני יבקש שיקדימו לי את מועד הגיוס באופן משמעותי! ובמידה והצלחתי אני ימשיך להיתאמן עד שאני אתגייס.. ואם לא הצלחתי, אז....... ככל הנראה אני פורש מעולם המשקולות, כי בספורט הזה כמעט ואין גבולות ובנתיים זה מה שקרה לי ואני מקווה שלא ידפוק לי את העתיד בחיים. אז זהו מי שרוצה לאחל בהצלחה אז ......
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד.. (: בהצלחה בצבא.. שיהיה שרות משמעותי.. :p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() צודק 100 אחוז יש דברים יותר חשובים בחיים אני גם עשיתי כמוך אחי נימאס כבר...אני שכחתי מה זה להנות..אז התחלתי לעשות את זה בתור תחביב
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמח שהחלטת את הדבר הנכון אבל אתה לא צריך לפרוש ממשהו שאתה אוהב פשוט תוריד קצת ווליום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מראה כמה אתה ילד..לא החלטי בגרוש..השקעת ת'נשמה שלך,חשב כבר קדימה על חומרים ותוך שניה "נמאס לי מהמשקולות" על נושא הצבא בכלל לא אדבר..הקיצר אחי אתה חלש,בטח אתה תשנה את דעתך מהר שוב ושוב ושוב..בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יכולת לחסוך את הודעה הזאת, כי היא ממש לא הית נחוצה. toxicity אני לא מתפשר על 99 אחוז,אם אני ממשיך זה עד הסוף.. ואחרי זה יהיה קשה לי להיפרד מזה. לכל השאר תודה =)
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() היא נחוצה אחי..לדעתי אל תוותר,תראה כמה השקעת! תגיד משהו,הכסף למכון והתוספים,זה הכל שלך? ז"א עבדת בשביל זה? כי אם כן אז אני ממש לא מבין איך אפשר לפרוש..
עריכה:אל תבין אותי לא נכון אחי,אני אוהב אותך לכן אני מוכיח אותך..לדעתי תשב תחשוב על זה קצת..תראה את ההודעות הקודמות שלך בקשר לצבא..לא היית מוכן "לבזבז" אפילו 6 שעות על הצו ראשון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכל מה שעבר לי זה "איך אני לא יעשה צבא" אפילו אמרתי דברים שמעולם לא עשיתי ![]() כל זה בשביל לא להתגייס. אחרי שחזרתי לבית מהלשכה הרגשתי חרא אם עצמי, וכבר 4 ימים אני בקושי אוכל ויושב מבואס ומחכה רק להתקשר לשם כבר וליראות מה אני עושה.. בקשר למשקולות גם אני חשבתי בהתחלה כמוך אחי,ותראה לאן זה הביא אותי .. נכון קניתי במלא כסף תוספים, ואת כמויות הפסטרמה,חזה העוף,הלחם,טונה,קוטג והלחם שאני מפרק כיכר עניין ביום(בלי עין הרע) וכל יום נוסע למכון במשך שעה וחצי לאימון וחוזר אחרי שעתיים של נסיעה לבית.. וכל זה בשביל מה ? ![]() בגיל שלנו אם אין לך גנטיקה כמו של אליאב קרייסלר אין לך הרבה לאן להגיע,אולי אחרי גיל 20 :closedeyes: מה שחשוב לי כרגע, זה להחזיר לעצמי את העתיד, ולהתגייס אולי אחרי שאמרתי להם על התחלה שאני לא רוצה להתגייס הם באמת יבינו שאני סתם שיקרתי מהתחלה.. ייאלה לילה טוב.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון תוצאות משווים לעבר ולא לעתיד, גם אם המטרה שלי תהיה להיות ארנולד, ואני כול הזמן יחשוב למה אני לא נראה כמו ארנולד זה יראה כאילו אין התקדמות ואין תוצאות, אבל אם אני ישווה לתמונה מלפני חצי שנה, אז בטח שיראו תוצאות, אז מה אתה בוכה, אין תוצאות, בשביל תוצאות צריך להשקיע ולקרוע תתחת, הספורט הזה לסבלנים, מי שמחפש קיצורי דרך, וכול מיני תוכניות ותוספי קסם שיעשו ממנו אולימפיה צריך לפרוש, כול הבודי בילדינג מתבסס על עבודה קשה גם עם סטרואידים זה לא קסם. אני אומר לך שאחרי ששהשקעתה הרבה מאוד זמן,כסף,סבל בשביל זה על תוותר על זה פתאום, תמשיך תשמור על תזונה, תתאמן, וכ'ו, אם אתה שואף לתחרות, אז עדיין יש לך זמן, ככה לזרוק הכול כול אחד יכול, רק החזקים ממשיכים קדימה, למרות שהכול נראה אבוד, אבל אצלך אתה סתם מצייר תמונה קודרת כאילו מי ישמע, אז חודש לא גדלתה מה קרה? לכולם יש את זה. מקווה שהבנתה את המסר.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה בלשכת גיוס ם:
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() פרישה מלאה ממשקולות זה קצת דפוק.אתה יכול להשקיע פחות.
X.ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי תעשה מה שתרצה..למרות שזה ממש עצוב כנראה שבאמת אתה לא אוהב מספיק ת'תחום..ומה זה לא רואה תוצאות? שטויות! הייתה לך מסה מטורפת(67 קילו לא?) ועשית חיטוב..לדעתי איבדת הרבה מסה בחיטוב וחבל..הקיצור אני מאחל לך מכל הלב שיהיה לך בהצלחה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא רציתי לעשות צבא, בגלל שדאגתי שאני לא היתאמן,אני כל יום מתעורר בבוקר ונוסע למכון כושר במרחק שעה וחצי נסיעה מהבית שלי, בשביל להיתאמן וחוזר אחרי שעתיים לבית.. אוכל כל 3 שעות קונה תוספי מזון במחיר של סייקלים, ואתה אומר שאני לא מספיק אוהב את זה ? תראה לי עוד מישהו, שמוכן לוותר על הכל בשביל להיתאמן כמוני ואני יסכים איתך. כן היית מסה נחמדה על הגובה שלי,אחרי החיטוב לא נשאר כלום אני נראה כמו סרדין עם קוביות. HHHEELLBBOOYY הסכם את זה ב 2 מילים. טוב אחי.
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() זה כמו מישהו עם 75 בערך
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() ציטוט:
בונא אני לא מכיר אותך אבל אתה אוכל סרטים כל כך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() שמע עדיף תתגייס , אחרי הצבא תחזור לזה וזהו..
לא קרה כלום במלא לא יצא לך מזה כלום עכשיו... עדיף לך להתגייס וזהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() החלטה בוגרת, כל הכבוד. מסה זה הדבר האחרון שאמור לעניין אותך, יש לך את כל החיים להרים דאמבלים אם תרצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|