|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אם יש 8-9 גרם שומן ב100 גרם ואני אוכל 400 גרם ביום, אז יש לי פחות מ40 גרם שומן. לפי תפריט של קרוב ל5000 קלוריות. אני צריך קרוב ל1000 קלוריות משומן. שזה קרוב ל100 גרם שומן. אז מהשיבולת אני מקבל פחות מחצי מהשומן שאני צריך. אני לא מבין מה הקטע להתווכח על כל משפט שנאמר כאן? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מעדיף להביא את השומן שלי ממקורות איכותיים יותר, אם אתה לא אז סבבה, אין צורך להתעצבן. אני עדייף חושב שגם למי שבסייקל, יש מקורות פחמימות הרבה יותר טובות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אני אשמח אם תתן דוגמאות למקורות טובים של פחמימות. בנוסף לשיבולת אני אוכל פסטה/אורז/לחם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חסר?
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
פירות, גזר, דלעת, פטרוזיליה וכו' זה הרבה יותר טוב משיבולת שועל? מישהו מסוגל לאכול כמות של פטרוזיליה בשביל לקבל בארוחה 60-70 גרם פחמימה? אני אוכל בכל ארוחה לפחות 80 גרם פחמימה. טוב שלא רשמת לי שסוכר הוא מקור מצוין לפחמימה. או קולה... עוד מעט אני מצרף את התמונה הבאה לחתימה שלי. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
דבר שני, דיברתי על שורש פטרוזיליה. ומה שאמרת על סוכר וקולה ממש לא קשור, כתבתי מקורות טובים מאוד לפחמימות איכותיות. איך אתה משווה?
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבה פחות ממלא אז אפשר לאכול הרבה. גם שוגי יכול להיות פתרון טוב (למרות שזה תירס, אם זה מפריע לך, אבל 85 גרם פחמימה ב-100 גרם ורק 0.2 גרם שומן). גרנולה דלת שומן. יש גם את הקורנפלקס האלה של קוואקר (סקוורס משהו). (בכל הקורנפלקסים האלה הפחמימות שבאות מסוכר הן 15-16 גרם ב-100 גרם, ואין שום דבר רע בסוכר - ההפך!) אם אתה בקטע של פחמימות, ולא משנה מאיפה, יש גלידות דלות שומן של קרמיסימו. עדשים, אפונה.. בייגלה בלי שומשום (יש גם מקמח מלא).. כמובן שקטניות כמו שציינו פה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או! איפה היית לפני שבוע כשהתווכחו איתי שסוכר זה הזבל של הזבל, ואני אמרתי בדיוק את מה שאתה אומר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|