|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תלוי מה אתה מגדיר כ"על האש".
הבשר שאתה צריך\אמור לאכול הוא בשר דל שומן שקונים אצל הקצב - חזה הודו\חזה עוף\כתף בקר. אם המבורגר אצלך מוגדר כחזה עוף טחון ולאחר מכן לצלות אותו אז סבבה, אבל אני מניח שהתכוונת להמבורגר\פרגית של טירת צבי\זוגלובק וכדומה - אלה לא באים בחשבון. בנוגע לפירה - סבבה לגמרי. השאלה היא מה אתה מכניס לתוך הפירה. אם זה תפוח אדמה נטו אז זה לא משנה. אם זה תפוח אדמה עם חמאה\שמנת מתוקה\חלב אז לא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה הסברת לי הכל מצוין !!! ממש מודה לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|