|
ארכיון פוסטים נבחרים שנכתבו בידי גולשי האתר - לקריאה בלבד. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שידרוג ללזניה של יוגי
לוקחים פיתריות (האלה מהקופסאות שימורים הפרוסות ) מתגנים אותם ב קצת שמן צימחי אם רוטב עגבניות ותבלינים ופשוט מוסיפים כשכבה נוספת עדיף ככה : דפי לזניה פטריות מתוגנות אם רסק דפי לזניה קוטג' (אני מערבב כמה סוגי גבינות קצת גבינה צהובה טבורוג מי שיודע מה זה ) ועוד שכבה של דפי לזניה בתאבון ל אנשים שלא שומרים כשרות מומלץ גם אם בשר טחון במקום פטריות מדהים!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתכון טוב שמשפר את הטעם של הטונה:
מצרכים: קופסא טונה במים 2-3 כפיות של מיונז קל (5 קלוריות לכפית) 1-2 פרוסות גבניה צהובה(9 אחוז...) אופן ההכנה: מערבבים את הטונה והמיונז עד שנהיה אחיד. חותכים את הגבינה לחתיכות בינוניות ותוקעים בטונה. שמים במיקרו ל40-45 שניות. מוציאים מערבבים ויוצא מעולה.. אני אישית אוכל את זה כל לילה.. בתאבון |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|