ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > ארכיון

ארכיון פוסטים נבחרים שנכתבו בידי גולשי האתר - לקריאה בלבד.

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-09-06, 00:12   #1
belok
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2005
הודעות: 504
ברירת מחדל

שידרוג ללזניה של יוגי

לוקחים פיתריות (האלה מהקופסאות שימורים הפרוסות )
מתגנים אותם ב קצת שמן צימחי אם רוטב עגבניות ותבלינים ופשוט מוסיפים כשכבה נוספת
עדיף ככה :

דפי לזניה
פטריות מתוגנות אם רסק
דפי לזניה
קוטג' (אני מערבב כמה סוגי גבינות קצת גבינה צהובה טבורוג מי שיודע מה זה )
ועוד שכבה של דפי לזניה

בתאבון



ל אנשים שלא שומרים כשרות מומלץ גם אם בשר טחון במקום פטריות מדהים!!!!!
__________________
belok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-09-06, 13:17   #2
שאול
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2006
הודעות: 130
ברירת מחדל

מתכון טוב שמשפר את הטעם של הטונה:
מצרכים:
קופסא טונה במים
2-3 כפיות של מיונז קל (5 קלוריות לכפית)
1-2 פרוסות גבניה צהובה(9 אחוז...)
אופן ההכנה:
מערבבים את הטונה והמיונז עד שנהיה אחיד.
חותכים את הגבינה לחתיכות בינוניות ותוקעים בטונה.
שמים במיקרו ל40-45 שניות.
מוציאים מערבבים ויוצא מעולה..
אני אישית אוכל את זה כל לילה..
בתאבון
שאול מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:29.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים