ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-08-07, 19:46   #11
barco
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2
אין הרבה מילים שעושות חסד לבחור כמו נאור זיו
על המבנה שלו אין הרבה מה להרחיב ,הוא נראה מעולה , קרוב למושלם ,זרועות מצויינות ,גב בין הטובים בארץ אם לא הכי טוב כרגע ,וכתפיים מטורפות לחלוטין

האם הרגליים שלו צריכות שיפור ? אפשר לומר ,אבל הן עשו שיפור משמעותי עד עכשיו והן רק ילכו וישתפרו עם הזמן.

בנוגע לביקורת על נאור
אתם לא חושבים שאתם קצת חצופים ?
בא בן אדם ברמה של נאור ,משקיע מהזמן שלו ,מצטלם ,ואתם לא מסוגלים להגיד מילה טובה ?!
כאילו שאם תגידו לבן אדם יומיים לפני תחרות שהרגליים שלו צריכות קצת עבודה זה מה שישנה ויעשה אימפקט

מגעיל אותי לראות את הגישה של חלק מהאנשים פה ,אור ביטון ,גלעד ,וראובן סולומון באו לפורום לפני התחרות שלהם ועוד שניה מצצתם להם ת'זין ,והנה בא נאור שבלי להעליב אף אחד ,הוא יותר טוב משלושת החבר'ה האלה ,ואפשר לספור על יד אחת את כמות האנשים שאמרו משהו חיובי ...מישהו מוכן להסביר לי את האבסורד הזה ?!למה ,כי הוא לא "משלנו" ?

אני באמת מתבייש בפורום הזה כרגע

בכל מקרה נאור נראה מדהים ,והרגליים למרות החוסר היחסי במסה ,חטובות מאוד ויראו נפלא על הבמה אחרי ייבוש ....מה זאת הפריסת גב הזאת Omg !
עזוב זה כבר רגיל כל הקטע הזה.. כאילו כל אחד מפה יותר טוב מהמתחרים :|
barco מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא