|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אכן שבוע כוח משאיר אותך עם תחושה שדרס אותך אוטו אבל עם הזמן אתה תלמד למצות גם את שבוע הטווח חזרות הגבוה ותקבל דומסים מטורפים
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ארבל משתלם לעשות את התוכנית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הנה הסיפור של הX REP
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=18866 שים לב שיש משמעות לטווח החזרות, איפה שהוא בין 5 ל8 (לכשל) יש לך את הגיוס המקסימלי האפשרי של היחידות המוטוריות בשריר, עבודה בשיטות של HIT איפה שהוא בטווח הזה, בצורה הזאת ,תגרה הכי הרבה סיבי שריר מכל שאר הטווחים ולכן היא נחשבת הכי יעילה. דוריאן יטס ידוע כאחד שאהב את השיטות האלה של הHIT והכל והיה עושה אימונים קצרים מאוד עם מעט סטים(חלקם אפילו לא לכשל) , אבל הסט האחרון שלו היה ברוטלי ברמות מטורפות, בעזרת קצב איטי וכל מיני טריקים כאלה והיה מאוד מאוד מאוד ארוך. תנסה לחפש קצת על התוכניות שלו ועל HEAVY DUTY בפורומים בחו"ל ,אם אתה מכיר כמה. יכול להיות שתמצא עוד טריקים.
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
מאוד משתלם מה שאני הכי אהבתי בה ? שכל עוד אתה נצמד לרעיון בסיס התוכנית עובדת ,אבל אתה יכול לשנות אותה ל1000 כיוונים כדי להתאים למטרות הנוכחיות שלך.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הגעת למצב שאתה תנקע במשקלים כי הגוף שלך התרגל לתוכנית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
להיתרגל למה ? כל שבוע הטווח חזרות שונה באיזה שלב הגוף מתרגל למשהו ? חח
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל לצערי אני נאלץ להפסיק את התוכנית באמצע אני לוקח שבוע מנוחה[ביגלל עומס של דברים אחרים...]אז משבוע הבא אני יתחיל מחדש את התוכנית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|