ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-09-06, 10:55   #20
גולן
מנהל ראשי
 
הסמל האישי שלגולן
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 4,399
שלח הודעה דרך MSN אל גולן
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Efi eLi
אוףףףף אנ'לא מבין את זה! אני מתאמן כבר חצי שנה ולא מגיע להישגים...! כל מי שרואה אותי חושב שאני מתאמן גג חודש! חוץ מחזה וקצת גב שום שריר לא גדל באופן רציני!
איזה דבר מעפן! אני בן 16 וחצי שוקל 67 עם היקף בייספס של 31 בסך הכל! והיקף ארבע ראשי רק 52...ואני עוד מזומורפ אוףףף לא מבין את זה!!!
תוכלו בבקשה להגיד לי מה עשיתי לא נכון?? זה מאוד יעזור לי!
אוקיי, התכנית שרשמת היא בסדר גמור, יש לך תדירות של פעמיים בשבוע, לא רשמת כמה סטים אבל אני מעריך שאתה שומר על 5-10 סטים לשריר שזה מצוין, שמור על טווח חזרות נמוך יחסית, אין לך צורך להגיע ל-15, תשאר על 6-12 לכל היותר.
בנוגע לתזונה שפה זה החלק הכי רציני, קודם כל הרשה לי לומר לך שאתה לא צריך שום תזונאי, ואלה שאומרים לך ללכת לתזונאי, הם סתם עצלנים!
אם אכלת עד היום 15 גרם חלבון בכל ארוחה, ויש לך 5 ארוחות, זה 75 גרם חלבון, בהנחה שאתה מאוד רזה, ובעל אחוזי שומן נמוכים, הייתי ממליץ לך להקפיץ את כמות האוכל לשמיים, מה זה אומר, קודם כל, חלבון הייתי מעלה לכיוון ה-120 גרם, פחמימות לכיוון ה-500 גרם ביום, ושומן לכיוון ה-100 גרם, זה ייתן לך 3380 קלוריות, כנס לאתר אולימפוס ושם תוכל לחשב קלוריות של כל המאכלים, תצמד לדברים הפשוטים שנח לך להתמיד בהם, כמו גבינות, טונה, חזה עוף, ביצים, אבקת חלבון, לחם, לחמניות, אורז, פסטה, תפוחי אדמה, שמן זית, אגוזים וכדומה...דברים פשוטים!!
במידה ואתה מתאמן הרבה זמן רצוף, כלומר כל החצי שנה, תבצע כעת שבוע וחצי מנוחה טוטלית מאימונים, פתח דף חדש עם תפריט חדש, תדאג שיהיה פחות או יותר את כמות הקלוריות שציינתי לך פה, תחזור לאימונים מחדש, ותאמין לי שתוך 8-10 שבועות אתה כבר תשים לב שגדלת!

בהצלחה
__________________
תוספי תזונה
אבקת חלבון
ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח
סינטרקס
סיינטרקס
אבקת חלבון
גולן מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:58.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים