|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אימו סטטייל פן וכול החרא זה ממש גברי שמע כול היום בקניון אני רואה אנשים בני 40+ עם הילדים שלהם מסתובבים עם שיער של נערה מתבגרת קיצר זה סתם שיגעון שיעבור לכולם בסוף אבל תהנה מהמושפעות של הגיל שלך בינתיים
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רואים עד כמה אתה מבין. פן זה לא אימואי. יש תספורות אימו למשל שלוקחים את כל השיער לצד ואז עושים גל שמכסה את העין וכאלה.. אני נהנה.. אתה תהנה עם הגאלח שלך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פן עלק חחחחחחח מזה ?איפור אתם גם שמים? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() הפתטיות שלכם זה לא יאמן.. "כמו שגבר צריך להיראות" אעלק..
תקרא לכל השחקני הוליווד הנוצצים האלה שתכפיל את המספר של הבנות שזיינת ב350 לא תגיע למספר הבנות שהיו מתות להיות איתם הומואים.. ואני מבטיח לך שהם שמים איפור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() שתהיה כוכב סרטי פעולה אז תוכל ללכת ערום ואם זיין של 3 סנטימתר ולזיין את הדוגמנית העל
אבל כדי שתבין ומהר כרגע אתה בורג קטן ועלוב במערכת מי יודע מה תהיה בעתיד אבל כרגע אתה בורג קטן שאף אחד אל סם עליו בעיקרון זיין מלא אם הייתה איזה סלברטי |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
בראד פיט?ארנולד שוורצנגר?ריצרד גיר?וין דיזל?(כן הוא הוליוודי!) בינתיים הבנות מתות לזיין אותם,ולא את האופנת הומואים שציינת(כעלק שחקני הוליווד נוצצים) לפי איך שאתה מתבטא וחושב,אני כבר מדמיין את הלוק שלך במציאות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחי "רק פקאצות" זה התירוץ של המקנאים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
מנהל מקצועי
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ה"הומו" הזה היה עם יותר בנות ממה שאתה יכול לקוות שתהיה. שלא נדבר על הכמות של הבנות שרק רוצות אותו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אם אתה מודד את הגבריות שלך אם זיינת השבוע 10 או 20,אז יש לך אופי ממש ממש מסריח. האירוניה פה שאם בת שמזדיינת יודעת שככה אתה חושב והיא עדיין מזדיינת איתך,זה הופך אותה לסתומה שביימנו קוראים לה-פריחה,פקצה,:):):):):):) וכו'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מודד גבריות לפי שיער ואיפור.. גאד דאמט אתם צריכים להבין שאיפור במידה מסויימת ושיער ארוך לא עושים אותך פחות גבר מבאדיבילדר קירח\מגולח ומגניב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
הושעה
|
![]() התסרוקת הכי מגניבה שיש חחח:
![]()
![]() |
#118 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
את האמת,אני חושב שאם אתה משווה בין בודיבילדר מגולח לבין נער שחיף מאופר עם שיער ארוך עם גל/פן למעלה...אין ספק שהאפשרות הראשונה היא הגברית ביותר,ויתרה מכך,תמדוד את הטסט של כל אחד,ותווכח עם הנתונים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
הושעה
|
![]() בונא איזה וויכוח מטומטם... כל אחד מביא טיעון עוד יותר מפגר מהקודם.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|