|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#141 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון זה הסולן של טוקיו הוטל, אני לא מדבר על ככה שיער וככה כמות של איפור. אני מדבר על איפור לכסות קצת פצעים ושיער ארוך לא ככה כמו של אימו. אלא כמו התסרוקת שהראתי שאני רוצה. לא כזה ארוך.
דבר שני שלא נדבר על זה שאני בחיים לא אמרתי ששיער ככה זה יפה. אלא למשל שיער כמו של יהודה לוי, שצחקתם עליו, זה לא רע בכלל. זה אפילו בנזונה. מה אתם משחקים אותה גבר גבר על גברים עם איפור אני מבטיח לכם שגם אנשים כמו כריס רוק שמים קצת איפור לפני הופעות. למה עליו אין צחוקים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
חבר פעיל
|
![]() נערך. הערות כאלו לא נחוצות כאן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
חבר פעיל
|
![]() אתם חיים בפאקינג סרט. יותר גרוע אתם חיים בימי הביניים. אין שום דבר רע בקצת איפור לתקן דברים כמו פצעים וכו' ושיער קצת ארוך יחסית.
לכו תשחקו אותה באדיבילדרים הייתם מתים לחצי מהכמות שכל ה"הומואים" ששמים איפור כל השחקני הוליווד האלה מזיינים. איפה אתם הייתם שבראד פיט זיין את אנג'לינה ג'ולי ? תקראו לו הומו ששם איפור אבל הוא מזיין את אחת הכוסיות בעולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
את האנורקסית הזאת? וחוץ מזה בראד פיט היצב לעצמו גוף בן זונה לפני הסרט טרויה
![]() |
![]() |
#145 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#147 |
הושעה
|
![]() תאכלס הזיין הכי מצליח שאני מכיר זה טומי לי ממוטלי קרו. ובכללי אמני ההייר מטאל של סוף ה - 80 נראו רובם כמו בחורות אבל זיינו בכמויות מסחריות.
הנה מוטלי קרו בתחילת ה - 80: ![]() והנה דייוויד לי רות' ואדי ואן היילן. זיינו יותר מבראד פיט, יהודה לוי וכל כוכבי "חברים" ביחד: ![]() אז מה התחלתם להגיד?
![]() |
#148 |
מנהל מקצועי
|
![]() רוצה לרדת לבראד פיט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
הושעה
|
![]() יאללה כבר, ראיתי ברחוב ישראליות יותר יפות מג'ולי כשהיא עם 20 קילו איפור.
![]() |
#151 |
חבר פעיל
|
![]() look , ילדי הקט
בוא אני יגלה לך סוד זה שבחורה אמרה לך שאיפור לבנים זה יפה היא באה להיסטלבת עלייך ואם לא היא לסבית והיא רצתה ליראות איך אתה בתור בחורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#153 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי מה אתה, הגבר שבגברים, חושב על גברים מאופרים. רק בוא לא נתעלם מהעובדה שמלא כוכבים ענקיים שמים איפור מידי פעם. אנשים שהיית מת להיות חצי גבר ממה שהם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
הושעה
|
![]() הדבר הכי גברי שיש - דדליפט.
![]() |
#155 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
הושעה
|
![]() השאלה זה לא האם הם מתאפרים, השאלה היא איך הם נראים אם האיפור הזה. גם לברוס וויליס במת לחיות היה איפור.
![]() |
#157 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
חבר פעיל