|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() מה יש לומר חוץ מזה שהוא מטומטם?
"מה ש"סותם" את המעיים ומחליש את פעולתם זה בעיקר חלבון מן החי. בשר ועוף אינם למעשה מתעקלים בגוף אלא נרקבים. למעי אין יכולת לעקל חלבון מן החי. תהליך הריקבון יכול להמשך עד כ-4 ימים." אם זה לא מראה על חוסר הבנה בסיסית של מערכת העיכול, אני לא יודע מה כן. אני בכלל לא מתייחס לשאר הטענות הלא רלוונטיות שלו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קראתי קצת ולא נשמע כזה.....
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() "מה ש"סותם" את המעיים ומחליש את פעולתם זה בעיקר חלבון מן החי. בשר ועוף אינם למעשה מתעקלים בגוף אלא נרקבים. למעי אין יכולת לעקל חלבון מן החי. תהליך הריקבון יכול להמשך עד כ-4 ימים."
אתה בטוח שהעילג הזה הוא דוקטור?
__________________
שמי הוא ברק, למי שנוח לו יותר לפנות אלי בשם נורמלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה שהוא אומר זה נגד כל המוסכמות
אבל כידוע המוסכמות הן לא תמיד נכונות והוא כותב את זה גם בצורה משכנעת בליווי דוגמא אישית. אולי הוא טועה בקשר לחלבון מן החי אך בקשר לאכילת תזונה עשירה בחומרים לבניית כדוריות דם אדומות הוא צודק.
__________________
![]() גם אני חבר מרוצה בישראלבאדי... |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|