ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 06-11-07, 21:58   #1
אושרי
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אושרי שלח הודעה דרך AIM אל אושרי
ברירת מחדל מי יודע להעריך תזונה בעל פה

יש לי 2 שאלות חשובות לי אני צריך להתחיל לעבוד ועבודה פיזית שיפוצים עכשיו עד היום לא הייתי עושה כלום הייתי במעצר בית אז הייתי נח כול היום בין אימון לאימון ומקסימום יושב על המחשב ובקושי שורף קלוריות.. ועוד חיסרון עכשיו שיהיה לי זה שאין לי מטבח צמוד אז אני צריך להתאים את התפריט שלי
לעבודה והבעיה שלא הייתי מחשב קלוריות פשוט הייתי דואג ל6 ארוחות ביום והכול לפי העין זאת אומרת שהייתי עולה מלוכלך בכול ארוחה הייתי מוסיף יותר ממה שאני אמור לאכול וכול יום בדיוק אותו דבר מקסימום סטייה לא רצינת ביכלל של כמות קלריות בין יום ליום ....
*אז עכשיו אים מישהו מכם שיש לו מספיק נסיון בתזונה ויכול להעריך כמה קלריות אמורות להספיק לי כדי להמשיך בעלייה במסה למרות שילוב יום עבודה ?
*ובקשר ללחם שהייתי אוכל שלא מתאים כבר לקחת לעבודה שזה היה לחם פרוס הייתי אוכל 8 פרוסות לחם ביום אז השאלה שלי זאת אים אני מחליף במקום לחם פרוס ל3 בגטים כמה קלוריות אני מרוויח ואותה שאלה לגבי פיתות ?
מי שיכול להעריך אני ממש יעריך ואני לא מצפה לדיוק אני רוצה כיון אני כבר ימצא תנקודה בעצמי לפי משקל גוף עים הזמן אני רק צריך עזרה בכיון לפחות תודה מראש מצטער על החפירה
אושרי מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא