ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-11-07, 20:14   #1
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

קלאסיקל משרום זה אלבום הטראנס הכי יפה ששמעתי אי פעם, פשוט כל טראק יצירה.
חחח דימה קורע אותי הכותרת שלך "אינפקטד בארץ"...הם ישראלים! אם היינו סתם נניח בבלגיה ואינפקטד משרום היו באים אז היית צריך כותרת אינפקטד בארץ!

ההופעה האחרונה שהייתי שלהם היתה במועדון הפורום ב"ש בערך לפני שלושה חודשים - כמה אנשים היו אללהיסטר, זה היה מופע לייב עם ארז נץ ושאר הפמליה, כשניסיתי להתקרב אליהם קרוב לבמה אכלתי מרפקים על ימין ועל שמאל מאנשים משולהבים, עד שכבר התיאשתי והלכתי לרקוד במקום יותר אטרקטיבי.
אבל עדין היה קרחנה עד 7 בבוקר, אינפקטד אין מילה אין עליהם אין. חבל רק על הדיסק האחרון שלהם לא משהו, התחילו להתמסחר עם מוזיקה של Mtv במקום להמשיך עם טראנסים משובחים.

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-11-07, 07:10   #2
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

אוקיי קודם כל ככה:
לפי מה שהבנתי זה מעל גיל 18.. בתכלאס? זה לא יהיה ככה.
בנוגע לכמות הערסים אף פעם זה לא הטריד אותי. כל פעם כשאני הולך לאיזה מסיבה\פסטיבל אני שומע "אבל יהיו שם מלא ערסים, אני לא בא!" ובסופו של דבר באמת יש כמה אנשים עם כובעי קרוקר וכל השיט הזה, אבל הם לא מזיקים! אף פעם לא נתקלתי בבעיות לא איתם ולא כלום. אתה בא לשמוע את הגאונות של היוצרים, זה לריב עם איזה טמבלים.
בנוגע למסחרה, זה נכון. באמת יש מסחרה ממש גדולה [ע"ע סקאזי הליימר], אבל לדעתי אינפקטד הם ההרכב הטראנס בין הטובים בעולם [ולא רק לדעתי אלא גם לדעת דיג'יי מגזין - הם מדורגים בעשירייה הראשונה], אז אני בא בשבילם. כל הקטע בהופעה זה שכל אלה שבאים עושים משהו משותף עם אינפקטד, זאת אומרת שכל המופע מוקדש לאינפקטד.
בנוגע למחיר - 179 שקל זה יקר בשביל מסיבה שאנחנו רגילים אליה בארץ שהעלות אליה זה 50-80 שקל ובמקרים "קיצוניים" 100 שקל, אבל תראו מה אתם מקבלים פה - את אינפקטד!!! פאק, תכנסו לאתר של אינפקטד תראו כמה הופעות יש להם בחו"ל!!! ברזיל, יפן, ארה"ב - הם תותחים! הייתי שם על ההופעה הזאת גם מחיר מלא [225] בלי לחשוב פעמיים.

רן, אינפקטד באים פעם ב.. לארץ, אז כן, מבחינתי "אינפקטד בארץ" זה משהו יוצא דופן.
ואיך אתה יכול להגיד שהדיסק האחרון לא משהו? לדעתי זה הדיסק הכי טוב שיצא להם,פשוט כל יצירה מלמיליאן. גם converting דיסק חזק, אבל את visious delisious אהבתי ביותר.

בום עליכם
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא