|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה בהמשך המאסה, סטס למה אתה לא מעלה תמונות כבר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הגוף שלי לא מוכן להיחשף עד שלפחות יעקוף את שיאו במשקל.. אני עכשיו על 75 קילו , מעלה תמונות ב87 קילו.. יש למה לחכות..
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() התמונה של הגב מצולמת מלמעלה ואין ספק שזה נותן אשלייה... רואים את זה גם לפי התמונה של הבטן, בכל מקרה אחלה היתקדמות... יפה מאוד,רואים שהחזה,גב... גדלו... הידיים צריכות עוד שיפור,הכתף יותר גדולה מהטרייספס והבייספס.
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
שום למעלה שום נעליים צילמתי אותו בול במצב ישיר ולא למעלה ולא למטה.. לא צריך להמציא תירוצים לדברים שאתה לא רוצה להאמין בהם... יש לו גב מפלצתי ורואים את זה , זהו.. ואייל.. נצלם תמונה עם הראש הגדול שלו .. ולגיל , שמע גבר... אני יצלם עוד הרב תמונות של פריסת גב מלמעלה , מלמטה ומכל הצצדים וגם ישיר ותראה שאני מצלם בול כמו שצריך ולא מלעמלה או ההפך..
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תעלה תמונה של הפרונט.. אבל בלי פוטושופ ![]() ItaiK תמשיך לעלות נקי אחי! אין כמו הדרך הנקייה..
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
תאמת יש לו גב חזק וגדול מאוד ביחסית לגוף שלו , בכל זאת הוא עושה פולי עליון עם 70 קילו בממשקל 52 קילו.. ותודה לכם על התגובות .. ההשקעה שלי בו משתלמת..555..
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיקר איך שהגב נראה.. אני עושה פולי עליון עם 200 קילו ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|