|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמו שנאמר כול אימון גורם להיפרטרופיה זה לא שלא תגדל 24\7 זה כבר משהו אחר.
דבר שני אתה לא יכול לאכול את העוגה להשאיר אותה שלמה. אתה לא יכול גם להתאמן באגרוף עצים וגם בחדר כושר עצים ולהתקדם בחדר כושר כאילו אין לך אגרוף.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() משני אימונים בשבוע אתה יכול לגדול בהחלט
וליום גבוה מאוד ותעשה רק 4 תרגילים משיכה ודחיפה לגוף תחתון ומשיכה ודחיפה לגוף תחתון לדעתי תעשה ככה דדליפט מקבילים / בנץ' פרס סקוואט מתח / בנט אובר ראוז 6 סטים של 8 חזרות ותאכל מספיק בשביל לא לאבד שריר באימוני איגרוף תאילנדי (דרך אגב יש גם איזה שיטה שעושים פעמיים בשבוע 15-20 סטים של 5 חזרות של דדליפט וסייד פרס בלי כשל והבנתי שגודלים מזה בטירוף..)
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
6 סטים לכל תרגיל ובכולם 8 חזרות? ומזה השיטה הזאת שכתבת עליה? יש לך משהו קצת יותר מורחב? (למרות שזה נשמע לי הזוי לגמרי) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
2 אימונים בשבוע לפי דעתי גירוי מאוד חלש לכול קבוצת שריר ....תנסה המינימום לפחות 3 אימונים שהיה גירוי אופטימלי לכול קבוצת שרירים עיקרית ...אימון כמו כול הגוף באימון אחד אוו אימון abc אוו אימון אחד על כול קבוצת השרירים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ואם זה שתי אימונים בשבוע אז זה שטויות זה לא יפגע ולא כלום חוץ מי זה למה לא לעשות 3 פעמים בשבוע אם זה רק שתי אימונים בשבוע? לי יש 4 אימוני כדורסל בשבוע ואני מכניס גם 3 אימוני חדר כושר. ביינתים הולך לי טוב ואין שום בעיה.
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |