|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך בדיוק ההודעה שלך מתקשרת למה שאני רשמתי? לא שאלתי כמה אכזריים היו הרומאים, או כל עם אחר בזמן הזה. אך אין לך מה להתווכח עם עובדות. הויקינגים היו אחד השבטים האכזריים ביותר, אם לא הכי אכזרי. הם נודעו בעקבות אכזרויותם, הם כבשו כפרים בזזו, אנסו את האנשים, ואז שרפו את הכפר על יושביו, זה לא מפסיק אכזרי בשבילך? " ועוד משהו, נפלת עכשיו עמוק בבור. הויקינגים הם בדיוק דוגמא לאבולוציה והתפתחות של אדם. מלוחמים כוחניים שהיו אימת כל אירופה הם התנצרו, יישבו והפעילו סחר בכל העולם ויצרו את רוב המדינות המתקדמות בעולם. כל המדינות של הסקנדינבים הם המתקדמות בעולם מבחינת מדע,טכנולוגיה וכמובן האיכות של הדמוקרטיה והשלטון שם! איסלנד למשל נחשבת למדינה עם הדמוקרטיה הכי מוצלחת "ונקייה" בעולם. לכן זה בדיוק דוגמא לעם שהתפתח ועבר אבולוציה , לעומת עם שנישאר בדיוק באותו מקום לפני 2000 שנה! ואין פה אפילו מה להוותכח, תסתכל על אפריקה ותגיד לי היכן האבולוציה נעצרה.." אני נפלתי בבור? אתה קודם טענת שאפרו-אמריקיים שהם בעצם אבולוציה של האפריקאים הקדמונים לא יכולים להתפתח, כי הם אפריקאים, שהם גזע נחות ובלה בלה. אבל הנה, אפילו הויקינגים האכזריים הפכו להיות אנשים טובים, אם זה בגלל התפתחות אבוליוציונית או וואטאבר. אז למה אתה פוסל אפרו-אמרקאים על הסף? הרי זה אותו דבר. האם תפסול נוורגי אקראי ותגיד שהוא נחות, וחסר תרבות בעקבות שורשיו הויקינגים? לא כ"כ נראה לי. בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי. אה ואגב, נורווגיה הייתה מדינת עבדים זולה, וההתעשרות והשגשוג חלו אחרי שמצאו שם נפט. |
|
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|