|
|
#12 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
אימון 4 מאז תחילת הלוג.
מאז שהתחלתי (חודשיים וחצי) הרגשתי שרק כמה אימונים היו באמת מוצלחים, אתמול נפל לי האסימון שההרגשה הזאת באה מהידיעה שאני לא עובד כמו שצריך בהרבה תרגילים, עושה חצי חזרה או מניף את המשקל למה? כי לקחתי משקלים יותר גבוהיים ממה שאני יכול להתמודד איתם, למרות שיש לי ניסיון של שנה (לפני שנתיים) עדיין נתתי לאגו לחשוב במקום להיגיון זה נגמר מאז אתמול. החלטתי לרדת בכל התרגילים למשקל שאני יודע שאני יכול לעשות איתו 10 חזרות יחסית בקלות ומשם לעלות לאט בכל סט עד שאני מגיע למשקל שקשה אבל אפשרי לעבוד איתו בצורה מלאה. זאת התוצאה מהאימון אתמול: Bench Press 45kg @ 8 DB Rear Delt Row 12.5kg @ 8 - 1hand Close Grip Bench 35kg @ 7 Squat 40kg @ 8 Standing Calf Raise 12.5kg @ 12 Cable Crunch 60kg @ 10 Pinch Grip 15kg @ 5 turns אני מתכוון לנסות לעלות במשקלים עד האימון הבא למרות שבינתיים אני מרגיש את העבודה עם המשקלים האלה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
|
|
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|