ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-12-07, 13:57   #11
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
צודק....

ופאניק.... אני לא הייתי ממהר כל כך להעריץ את שוודיה, מה אתה חושב שהכסף גדל שם על העצים..?

למדינה כמו שוודיה, אין מלחמות, פיגועים, רמת עוני וקרימינליות גבוהה.... אז יש להם את ההזדמנות להשקיע את הכסף בדברים אחרים כמו, תרבות, חינוך, איכות הסביב, בניית פארקים, ועוד ועוד ועוד.. זה אחד.

שניים, יש שם הרבה אנשים שיש להם הכנסה ממוצעת טובה, לא גבוהה מדי ולא נמוחה מדי, הדיפרנץ בין עניים לעשירים היא קטנה לעומת מה שהולך בארץ..

בארץ אתה נוסע לתלאביב רמת גן רואה אנשים הולכים עם חליפות לאכול איזה ארוחת צהריים ולדסקס בענייני עסקים, בזמן שבבאר שבע יש מלא עוני פשע זנות אנשים בלי חינוך או רמה בשפע....... (שום דבר נגד באר שבע, יש עוד הרבה ערים דומות לה כמו בת ים, חולון, אשדוד, לוד וכל אלה..)

בכל אופן מה שכתבתי למעלה מיוחס גם לגרמניה, שוויץ, אוסטריה, בלגיה וכו'.. אלו ארצות משעממות לא קורה בהם כלום... זה רק חינוך, עבודה, תעשייה ותוצרת.....

ולא לשכוח שכל הטוב שיש במדינות הללו כמו כבישים, מדשאות, פרקים, וכל זה זה לא בא מהאוויר, המיסים פה הם נורא גבוהיים ובגלל זה אתה מבוטח גם, ולמדינה יש כסף שבזכותו היא דואגת לעצמה, ולאזרכים המובטלים או החולים, או כל אזרח אחר, הזכויות שלך פה הם ענקיות, אבל יש למאלא את החובות בהתאם. מי שלא משלם מיסים לא מקבל שקל, אבל אם תשלם, תקבל רופא בחינם.

בארץ כל אחד עושה מה בזין שלו, זקנות הולכות על הכביש לשוק מסריחות עם סמרטוטים, פה איפפפפפפהההה תראה לי זקנה אחת מטיילת, כל הזקנים עם מרצדסים (אני נשבע, פה זה בושה לנהוג במרצדס למישהו בן 25- כי אומרים שזה לפנסיונרים) הזקנים פה יש להם אחלה פנסיה ודואגים להם לא כמו בארץ דירת חדר מסריחה ו 200 שקל לאוכל פשוט בושה חרא של מדינה יש לנו,

לכל החכמולוגים שאומרים "אללא אני כריש, גאה במדינה שלי" וזה, תבינו, יש לכם מדיה חרא שלא יודעת להתנהל כולם אינטרסנטים מושחטים אז מה אם נולדת בה, זה אומר שאתם צריכים להתגאות בה..?

בקיצור, אני לא הייתי משרת ומסכן את עצמי בשביל מדינה שמזיינת אותי בתחת.
מה לעשות שלנו יש בעית ערבים
חוץ מזה זה המקום היחידי בעולם שאין בו כמעט אנטישמיות, כל מקום אחר שונאים יהודים
ולמה לשרת בשביל המדינה הזאת? אנשים מתו פה בשביל שאתה תוכל לחיות בכלל, ממש דוגמא אתה
לא אכפת לך מכלום חוץ מעצמך
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא