|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ידעתי כבר שזה לא חלבון מלא.. וגם אם השלימו אותו
זה לאהיה חלבון איכותי .האמת היתה תקופה שלא נגעתי בחלב (בגלל אקנה) אבל עדיין השתמשתי בחלבון על בסיס חלב. דרך אגב אני מבין שהרוטב לא מסוכן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() ממש לא!
לא צריך להגזים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הרגעת אותי. כי המרכיב העיקרי ברוטב (אחרי מים) זה חלבון סויה
ואני אוכל מלא מוקפץ |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|