|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() שאלון היכרות פורום ישראלבודי שנת 2008
שם : אורי גיל : 17 אתמול ![]() עיר מגורים : ירושלים מספר שנים מתאמן : חצי שנה מרים דברים כבדים (סיבוכים שלא קשורים לחיים :/) עיסוק בתחומי ספורט קודמים/נוספים : קצת אמנויות לחימה, אבל לפני זה לא אהבתי ספורט, ורכיבת דאון היל. סרט אהוב : גלדיאטור, 8 מייל ועוד רבים... להקה/להקות/זמר/זמרת אהובה : Pantera, Eminem, Megadeth, וכל מיני השיר שאתם הכי אוהבים : קשה להצביע... שלושת התרגילים שאתם הכי אוהבים: חתירה, לג פרס, בנץ' עם משקולות שלושת התרגילים שאתם הכי שונאים : בנץ' רגיל, פולי עליון, מתח פיצול האימונים האהוב עליכם : AB המאכל החביב עליכם בזמן חיטוב : הקרונפלקס על הבוקר :P הצ'יט החביב עליכם : מלא מלא קורנפלקס עם חלב מפתח הגוף האהוב עליכם : Big Ron Coleman מטרות בתחום : שאני אסתכל במראה ואגיד "YEAHYA!!!", ושאיזה אחת תבין מה היא הפסידה (שמן לשעבר אנוכי, אז יש לי תירוץ) ציטוט אהוב : יש שני דברים אין סופיים: היקום, והטמטום האנושי. אני לא בטוח לגבי היקום. ולסיום , סכמו את עצמכם במשפט זריז : אם אני מנסה להצחיק אותך, תצחק עד שתמות או שתמות כי לא תצחק.
||
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|