|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
הוראות:
1) לכו לקצב 2) בקשו כתף בקר 3) בקשו שיוריד לכם את כל הגידים ואת השומן [לא שיש] ![]() 4) תבלנו את הכתף בקר עם תבלין לעל האש ותבלין לסטייקים ופלפל אדופ וצילי פלפל שחור ומלח 5) הכניסו לתנור חום 210 מעלות ל 35 דקות שישרף טוב טוב תהנו מבשר דל שומן, חלבון איכותי ובנוסף בשר קטלני בטעם ד.א - מי שרוצה מומלץ לטגן ביחד עם תפוח אדמה זה הולך קטלני בלחמניה או פיתה עם חומוס וסלט D: |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
קטלני
טעים מאוד ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
זה כשר נכון?
חחחחחחח |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
אפשר מידי פעם לשלב כי על בסיס יומי זה יצא לכם מאוד יקר כי קילו בשר בקר עולה 100 שקל ומעלה
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
כמה עולה אחי?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
קילו כתף בקר 40 שקל אחי מה אתה מדבר שטויות
(: |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אחי קילו כתף בקר 40 שקל בכל מקום, קילו פילה מדומה כנ"ל, החלקים היקרים של הבקר זה הפילה האמיתי, סינטה אמיתי נראה לי גם יקר, וכל החרטות האלה שייטל ואלה..
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|